Ora Ana Sing peduli babagan Blog Sampeyan!

ora ana sing peduli karo blog sampeyan

Saben dina, paling ora aku njaluk blog babagan blogku. Aku ora nesu. Aku mikir, "iki bab blogger, sampeyan ora bakal ngerti".

Sejatine aku luwih ngajeni blogger tinimbang sing dudu blogger. (Elingi aku ujar 'ngormati' luwih gedhe. Aku ora ujar manawa aku ora ngajeni wong liya sing dudu blogger.)

Ana sawetara sebab:

  1. Blogger nuduhake ilmu kanthi bebas.
  2. Blogger nantang pamikiran konvensional.
  3. Blogger golek ilmu.
  4. Blogger wani, mbukak kritik sing hebat lan cepet.
  5. Blogger nyambungake wong sing butuh karo sing duwe solusine.
  6. Blogger kanthi agresif ngupayakake kayekten.
  7. Blogger peduli karo pamirsa.

Dadi, sampeyan bisa ngguyu lan ngguyu blogku. Aku seneng karo karir pemasaran lan teknologi lan seneng blog babagan kabeh sing wis dakkerteni. Aku golek ilmu lan katresnan sing ora bisa dipateni nalika aku nemokake utawa menehi informasi cilik sing bisa ngatasi masalahe wong liya.

Aku prihatin karo wong sing ora seneng karo kerajinane. Sanalika tekan jam 5 sore, wong-wong iki mung sithik, mateni banjur mulih. Donya saya owah, persaingan wis rame, teknologi anyar dibukak kanggo jagad iki nanging dheweke ora kepengin. Dheweke mulih kaya lagi nggali bolongan lan ana sing njupuk shovel. Kepiye sampeyan bisa mateni penasaran lan kreatifitas kaya saklar lampu?

Manajemen, kepemimpinan, pangembangan, grafis, desain antarmuka panganggo, kagunaan, pemasaran - kabeh kalebu karier sing mbutuhake sinau supaya bisa sukses. Yen sampeyan ora minat karo kerajinan utawa industri sampeyan, sampeyan ora duwe karir - sampeyan mung duwe pekerjaan. Aku ora pengin kerja bareng wong sing duwe gawean. Aku pengin kerja sama karo wong sing pengin ngowahi jagad.

Aku wis ngerti manawa pemimpin sing seneng dadi pemimpin uga melu ing Greja, omah, lan kulawargane. Pangembang sing seneng kerajinan nggawe solusi ing wektu senggang. Artis grafis nggawe situs web sing hebat lan nindakake tugas lepas. Desainer User Interface nyoba aplikasi lan maca publikasi paling anyar. Pakar panggunaan terus-terusan maca lan ngamati temuan ilmiah paling anyar. Pemasar asring nulungi kanca karo usahane. Iki dudu proyek kanggo wong liya, nanging katresnan lan uripe.

Iki ora ateges yen ngilangi kulawarga utawa rasa seneng. Wong-wong iki duwe kabeh sing dikarepake lan seneng urip. Nalika maca blog, aku bakal weruh semangat sing digawe para blogger kasebut lan aku ngajeni. Aku ora setuju! Nanging aku ngormati wong-wong mau.

Dina iki aku nampa cathetan saka Mark Kuba kanggo nanggepi komentar sing dakkirim ing bloge. Cekakipun - komentar babagan komentar sing dakkirim ing situs kasebut. Aku sengit banget karo wong iki, nanging aku ora bisa mateni kiriman saka dheweke. Dheweke agresif, blak-blakan, lan aku uga ora setuju karo kabeh sing diucapake. Nanging aku seneng banget semangat lan aku bakal bisa nggarap wong kaya ngono.

Oke, filsafat sing cukup ... ayo mungkasi iki ing cathetan sing nyenengake. Yen aku ngrancang kaos, iki bakal katon kaya:

Apple + Blog = Ora Pacar

11 Komentar

  1. 1

    Ngandika apik. Aku tengah nglumpukake aplikasi kanggo lowongan kerja lan nemokake manawa salah sawijining pitakon kaping 1 sing dakkarepake yaiku, "apa wong iki duwe blog utawa situs web?" Sing nindakake lan nuduhake semangat kanggo apa sing ditindakake luwih dhuwur tinimbang sing ora duwe web.

    Nanging, aku bias banget 🙂

  2. 2
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Muga-muga Muga-muga sampeyan nggawe kaos karo ide sampeyan (sampeyan bisa nggunakake kantin utawa spreadshirt?).

    Lan nalika sampeyan lagi nyoba, mangga uga versi pacar!

    Sing bisa dakkandhakake yaiku genius murni!

    Bakal dadi blogger full time, bakal mindhah kabeh konten dadi wordpress…

  8. 9
  9. 10

    Doug, aku anyar ing jagad blog, nanging aku wis nemokake akeh sesambungan lan nuduhake kanthi cepet sajrone aku gumun.
    Pengamatan sing apik babagan semangat.

    Thanks.
    Stuart Baker
    kesadaran

    • 11

      Stuart,

      Matur suwun komentar lan sugeng rawuh ing blogosfer! Iki minangka teknologi sing hebat lan berkembang. Aku ora sabar ngenteni endi sing bakal ditindakake.

      Salam sing paling anget,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.