Masalah karo "Ora Ana Komentar"

kayu macan.jpgOra Komentar wis dadi kemul protèktif sing digunakake perusahaan lan individu minangka tameng nalika ana warta ora becik utawa pengawasan umum. Ing jagad lawas, media njupuk rilis pers minangka Injil lan perusahaan bisa ngontrol pesen kasebut Ora Komentar makarya kanggo tuku perusahaan sawetara wektu.

dina iki, Ora Komentar ora bisa. Takon Tiger Woods. Piranti media sosial online ngidini kabeh wong menehi komentar. Iki tegese yen sampeyan utawa bisnis ora nemoni berita sing bisa ngrusak, wong-wong ing Twitter, blog, acara "warta" 24 Jam nggawe komentar kanggo sampeyan. Dheweke ndhikte pesen lan biasane nggawe perkara luwih angel dikelola lan dibaleni maneh.

Masalah karo Ora Komentar yaiku biasane sampeyan rampung a publik Mea Culpa tetep wae, sing biasane dibayangke karo spekulasi, desas desus lan innuendo, digawe dening wong tanpa kabeh kasunyatan.

Dadi, nalika bisnis mikir babagan iki mbesuk sampeyan ngadhepi kahanan manajemen krisis, sampeyan bisa Ora Komentar nanging elinga, wong liya bakal menehi komentar… lan sampeyan bisa uga ora bakal bisa ngilangi crita nyata yen wis siyap.

One comment

  1. 1

    "Ora ana komentar" mesthi dadi tanggapan sing umuk. Pro PR wis ngerti pirang-pirang taun yen dudu jawaban sing nyata. Nanging amarga media sosial, kabeh saiki wis ndeleng umuk lan ora kudu sabar kaya mbiyen.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.