Apa aku bolongan A **?

Aturan Ora Kuciwake Dening Robert Sutton

Apa aku bolongan **?

Para pamiarsa blog biasane dakkarepake kanggo aku lan menehi rasa hormat, semangat, lan rasa welas asih sing dakkarepake liwat blogku. Mesthi wae minangka persona sing dakproyek lan sing nyoba dakupayakake saben dina. Posting blog duwe kauntungan saka pre-planning (sanajan mbiyen, aku uga cukup kethul), nanging urip nyata ora bisa mlaku kanthi cara kaya ngono.

Aku seneng banget karo informasi. Aku nesu banget nalika ana wong liya sing nggawe teknologi anyar sing ora dakkerteni. Sawise sedina nyambut gawe, aku nguburake Internet ing babagan riset apa wae sing ana ing planet iki. Aku pengin ngerti kabeh. Aku pengin duwe pendapat babagan kabeh (lan biasane dakkarepake).

Nanging, karo kanca kerja, aku kerja keras kanggo ngerti endi wates tanggung jawabe diwiwiti lan pungkasan. Nuntun sawetara strategi sing paling penting kanggo perusahaan kita, aku ora bisa melu ing saben rapat lan mbuwang 2 sen menyang saben obrolan. Kita wis nyewa karyawan sing luwih kompeten lan duwe trampil kerajinane tinimbang sing dakkarepake. Sanajan semangat, aku kudu nyingkirake aku lan fokus ing wilayah sing bisa lan kudu menehi pengaruh.

Minggu iki aku ngluku Aturan Ora Kuciwo: Mbangun Papan Kerja sing Sipil lan Urip Sing Ora Dhasar by Robert Sutton. Ora wiwit diwaca Ula sing Cocog: Nalika Psikopat Bakal Bisa, apa aku wis kepenak nulis babagan prilaku lan psikologi ing papan kerja.

Wis pirang-pirang taun, aku nganggep (ora ana sing menehi) stres babagan sukses utawa kegagalan organisasi. Aku ndeleng akeh rekan kerja sing dipangan urip kanthi stres amarga aku uga ngalami kemunduran sing elek.

Mbokmenawi kula ngalami 2 taun drama papan kerja ing mburi kula, nanging kasunyatane saya seneng banget karo karya sing daklakoni saiki kaya dasawarsa kepungkur. Aku ora njaluk semangat, uga ora tau ndhelikake. Nanging, aku dadi emosional dadi masalah lan tanggung jawab sing bakal ditindakake rekan kerja kanggo nemtokake definisi lan eksekusi.

Asile sukses! Aku ngluwihi target kuartal kaping 4 saiki, nggawe pengaruh gedhe ing perusahaanku, lan ora dideleng (kabeh) minangka bolongan ** kaya biyen. Aku dipercaya wong bakal njupuk keputusan ing sakiwa tengene, sanajan aku ora setuju. Aku ora nate nggawe bisnis utawa klien ing bebaya, nanging aku uga pengin supaya wong liya ora prelu ngrungokake pundhake utawa kuwatir apa sejatine pendapatku.

Kanthi tetep bebas saka keputusan sing dudu duwekku, iku menehi kesempatan luwih akeh kanggo nambah bidang tanggung jawab sing aku am ngontrol Dadi, aku menehi saran supaya luwih sukses ing sesuk:

  1. Aja kuwatir karo gaweyan sing ditindakake wong liya.
  2. Menehi pendapat sampeyan nalika ditakoni, aja nganti sampeyan jaga dhewe (kajaba yen perusahaan utawa klien kasebut berisiko).
  3. Sinau babagan carane supaya bisa ngilangi keputusan lan proses sing sampeyan dudu.
  4. Konsentrasi ing karya sing sampeyan lakoni bisa nggawe prabédan karo.

Sampeyan bakal luwih seneng, perusahaan sampeyan bakal luwih cepet maju, lan ora ana sing ngarani bolongan **.

Pesenan Aturan Ora Kuciwa ing Amazon

7 Komentar

  1. 1

    Aku ora ngerti yen iki bakal dadi postingan blog sing lengkap. Aku ngarep-arep ana polling pamaca lan aku kudu mriksa tombol ya utawa ora cepet lan terus.

    Mung guyon Pak. Pos apik Pancen angel kanggo aku ngeculake sawetara perkara, nanging kaya sampeyan, dakkira sabenere bisa sinau babagan nindakake luwih akeh.

    Aku bisa uga kudu nyilih buku kasebut saka sampeyan, nanging iki bisa dadi buku nomer 4 sing dakwaca nalika maca.

  2. 3

    Pos apik Iki pancen tepat wektu minangka pangeling sing apik tinimbang sing ora bisa ngontrol kabeh, ora preduli ukuran perusahaan lan preduli ukurane ego.

  3. 4

    Muga-muga sampeyan ora nganggep aku bolongan ** kanggo mangan cupcake pungkasan ing Piala Kacang! Apik, sampeyan lan aku ngerti kabeh isih ana puluhan sawise aku lunga left

  4. 5
  5. 7

    Aku wis ngerteni iki bubar ing kerja. Kanca kerja dadi emosional dadi keputusan sing salah lan pungkasane ora bisa dikendhaleni. Iki diarani tumindak ora sopan, basa awak sing ora apik, burnout, lan kena pengaruh kualitas pakaryan dhewe. Luwih ala maneh, aku yakin manawa ana manajemen ngelingi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.