Menang Wii saka Noobie!

noobie wiicontestKancaku sing apik, Patric… alias Pak Noobie, menehi Nintendo Wii! Patric wis dadi kanca blogku ing taun kepungkur lan wis ngombe kopi karo kanca-kanca Piala Bean.

Amarga seneng banget babagan gadget utawa teknologi paling anyar, penting kanggo aku ngelingi manawa bagean saka wong sing ngunjungi situsku ora duwe pitunjuk babagan apa sing bakal dakkandhakake. Ngono wae Pak Noobie mlebu! Apa sampeyan ngalami masalah nalika ngerteni TiVo, browser web, utawa telpon paling anyar, kemungkinane Pak Noobie wis nulis utawa nggawe podcast babagan iki. Dheweke pancen priyayi bagus sing nindakake tugas penting!

Tulung Ningkatake Hadiah Patrik

Nalika Patric ngandhani yen dheweke menehi Wii, aku kandha yen aku pengin blog babagan iki. Kanggo keterangan lengkap, uga ana insentif kanggo aku! Pak Noobie uga menehi iPod Nano lan iPod Shuffle!

  • Yen signup paling akeh saka situs sampeyan menang iPod Nano 8GB.
  • Yen juara Nintendo Wii teka saka situs sampeyan, sampeyan bakal menang iPod Shuffle 1GB.

Babagan Noobie:

Noobie minangka tujuan pendidikan teknologi sampeyan. Sampeyan pengin nguntungake saka gadget paling anyar utawa sinau cara anyar supaya teknologi bisa digunakake, kita bisa mbantu. Noobie nawakake informasi sing bisa dipercaya lan objektif ing lingkungan sing aman lan pangerten. Rawuh acara, waca an artikel, browsing ing blog, utawa gawe jadwal sesi pembinaan.

Sapa sing kudu mlebu?

Mesthi wae sing pengin Wii kudu mlebu kanggo menang. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti babagan Noobie kanggo kabeh kanca lan kulawarga sing rada nantang. Sanajan ana wong ing kantor sampeyan, Patric bisa metu lan nindakake pelatihan ing situs. Dheweke pancen hebat lan duwe pandherek sing luwih gedhe lan luwih gedhe amarga nulungi wong-wong ing sekitar kita sing cenderung wedi, lan ora seneng karo teknologi.

Ketik saiki kanggo kasempatan menang Nintendo Wii saka Noobie!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.