Nambah Kinerja Magento lan Hasil Bisnis Sampeyan

klompok

Magento dikenali minangka platform e-commerce paling dhuwur, nguatake sepertiga saka kabeh situs web ritel online. Basis pangguna lan jaringan pangembang sing akeh nggawe ekosistem ing ngendi, tanpa keahlian teknis, meh kabeh wong bisa mbukak situs e-commerce kanthi cepet.

Nanging, ana kekurangan: Magento bisa abot lan alon yen ora dioptimalake kanthi bener. Iki bisa dadi turn-off nyata kanggo para pelanggan sing cepet banget sing ngarepake wektu tanggap cepet saka situs web sing dikunjungi. Kasunyatane, miturut a survey anyar saka Clustrix, 50 persen individu bakal blanja ing panggon liya yen situs web alon-alon ngemot kaca.

Permintaan sing akeh banget kanggo kacepetan situs web wis ningkatake kinerja Magento menyang ndhuwur dhaptar kanggo pangembang profesional. Ayo goleki telung cara perusahaan bisa nambah kinerja platform Magento.

Ngurangi panjaluk

Jumlah total komponen ing kaca tartamtu duweni pengaruh signifikan marang wektu respons. Komponen luwih akeh individu, luwih akeh file server web sing kudu njupuk lan menehi pangguna. Nggabungke pirang-pirang file JavaScript lan CSS bakal nyuda total panjaluk sing kudu digawe saben kaca, saengga bisa nyuda wektu mbukak kaca kanthi drastis. Luwih becik, minimalake total data sing kudu ditampilake situs kanggo saben tampilan kaca - ukuran total panjaluk kaca. Nanging, sanajan tetep padha, nyuda jumlah komponen lan panjaluk file bakal dandan kinerja sing nyata.

Nindakake jaringan Pangiriman Konten (CDN)

Jaringan Pangiriman Konten ngidini sampeyan ngilangi gambar situs lan konten statis liyane menyang pusat data sing cedhak karo pelanggan. Nyuda jarak perjalanan tegese konten bakal luwih cepet tekan kana. Bebarengan, kanthi ora mbukak konten sampeyan saka basis data situs web, sampeyan menehi sumber daya gratis kanggo ngidini pangguna sing luwih bebarengan, kanthi wektu tanggapan kaca sing luwih apik. Server database sampeyan bisa digunakake kanthi paling efisien lan luwih efisien nalika fokus kanggo nggawe, nganyari, konfirmasi lan ngrampungake transaksi. Hosting mung maca ing basis data sampeyan nggawe beban lan kemacetan sing ora perlu kanggo situs e-commerce lalu lintas dhuwur.

Konfigurasi server database sampeyan kanthi bener

Magento nggawe pitakon sing padha karo server basis data saben kaca ditampilake, sanajan ora ana akeh owah-owahan pitakon kasebut kanthi suwe. Data kasebut kudu dijupuk saka disk utawa media panyimpenan, diurutake lan dimanipulasi, banjur bali menyang klien. Asil: nyilem ing kinerja. MySQL nawakake parameter konfigurasi internal sing diarani query_cache_size sing ngandhani server MySQL kanggo nyimpen asil pitakon ing memori, sing luwih cepet tinimbang ngakses saka disk.

Ngurangi panjaluk, ngetrapake CDN lan ngatur server database MySQL, kudu nambah kinerja Magento; Nanging isih ana bisnis sing bisa nindakake kanggo ngoptimalake kinerja situs kanthi sakabehe. Kanggo nglakoni, administrator situs e-commerce kudu maneh ngevaluasi database MySQL sing nggawe backend. Mangkene conto nalika njengkelake MySQL kepleset ing tembok:

magento kinerja MySQL

(Re) Netepake Database sampeyan

Akeh situs e-commerce anyar sing wiwitan nggunakake database MySQL. Iki minangka database sing wis kabukten dites kanggo situs cilik. Ana masalah kasebut. Basis data MySQL duwe watesan. Akeh database MySQL ora bisa ngetrapake panjaluk situs web e-commerce sing tuwuh kanthi cepet, sanajan kinerja Magento sing dioptimalake. Nalika situs sing nggunakake MySQL bisa ukuran kanthi gampang saka nol nganti 200,000 pangguna, bisa uga keselak nalika nambah saka 200,000 nganti 300,000 pangguna amarga ora bisa skala kanthi beban. Lan kita kabeh ngerti, yen situs web ora bisa ndhukung perdagangan amarga basis data sing salah, dhasar bisnis bakal nandhang sangsara.

  • Coba solusi anyar - Untunge, ana solusi: database NewSQL ngreksa konsep hubungan SQL nanging nambah komponen kinerja, skalabilitas, lan kasedhiyan sing ilang saka MySQL. Basis data NewSQL ngidini bisnis entuk kinerja sing dibutuhake kanggo aplikasi utamane, kayata Magento, nalika nggunakake solusi sing grapyak kanggo pangembang sing wis mlebu ing SQL.
  • Manfaatake pendekatan skala - NewSQL minangka database relasional sing nduweni fungsi skala skala horisontal, jaminan transaksi ACID lan kemampuan kanggo ngolah volume transaksi kanthi kinerja optimal. Fungsi kaya ngono mesthekake yen pengalaman blanja pelanggan tanpa repot kanthi nyuda utawa ngilangi wektu tundha digital sing bisa ditindakake. Sementara, para pembuat keputusan bisa nganalisa data kanggo wawasan babagan cara khusus target para pembeli kanthi kesempatan lintas jual lan jual.

Situs e-commerce sing durung siyap ora bakal bisa digunakake kanthi bener yen ora dilengkapi kanggo ngatasi beban sing abot, luwih-luwih sajrone nambah lalu lintas. Kanthi nggunakake basis data SQL sing toleran skala, sampeyan bisa mesthekake manawa situs e-commerce sampeyan bisa ngatasi lalu lintas ing meh kabeh kahanan, uga nyedhiyakake pengalaman blanja sing apik kanggo para pelanggan.

Nggunakake basis data SQL skala uga nambah kinerja Magento. Keuntungan sing gedhe saka basis data SQL sing skala yaiku kanthi linear bisa tuwuh maca, nulis, nganyari lan nganalisa amarga luwih akeh poin data lan piranti sing ditambahake. Nalika arsitektur skala ditemoni, aplikasi anyar kanthi gampang nyedhot tambahan pelanggan anyar lan nambah volume transaksi.

Lan saenipun, basis data NewSQL kanthi transparan bisa nyebarke pitakon ing pirang-pirang server database, kanthi otomatis ngimbangi beban kerja situs sampeyan. Mangkene conto database NewSQL, ClustrixDB. Wis mbukak enem node server, nyebarke loro pitakon nulis lan maca ing kabeh enem simpul, nalika tetep ngawasi panggunaan sumber daya sistem lan kaping eksekusi pitakon:

Clustrix NewSQL

Mesthekake pengalaman pelanggan sing becik

Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan kudu nindakake kabeh sing sampeyan bisa kanggo njamin pengalaman e-commerce sing becik kanggo para pelanggan, tanpa preduli babagan lalu lintas situs sing ditangani kapan wae. Nanging, nalika nerangake opsi blanja online, para pelanggan saiki ora duwe pilihan - siji pengalaman sing ala bisa ngusir.

Babagan Clustrix

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.