Mupangatake Nilai ing Saben Langkah Perjalanan Pelanggan

Mbangun Nilai ing Saben Langkah Lelungan Pelanggan

Nutup adol minangka wayahe penting. Nalika sampeyan bisa ngrayakake kabeh karya sing wis ana nalika entuk pelanggan anyar. Ing endi upaya kabeh wong sampeyan lan alat CRM lan MarTech wis dikirim. Iki sampanye pop-the-champagne lan napas lega. 

Iku uga mung wiwitan. Tim pemasaran sing maju bakal njupuk pendekatan sing tetep kanggo ngatur lelungan pelanggan. Nanging tangan ing antarane alat tradisional bisa menehi kesenjangan ing antarane tondo asto ing garis burik lan negosiasi pembaruan. Ing kene manajemen nilai pelanggan bisa nggawe bedane.

Apa sing wis wiwit dianggep minangka alat sales sing kuat saiki uga dadi komponen penting kanggo njamin sukses pelanggan. Sajrone proses penjualan, fokus ing rega bisa uga nggawe kasus bisnis sing jelas kanggo produk sampeyan uga langkah-langkah awal kanggo area pengaruh sing paling penting kanggo pelanggan anyar sampeyan. Tanpa komitmen kanggo kabeh organisasi regane pelanggan, gampang dilalekake nggunakake dhasar iki nalika hubungan dadi luwih jero. Mula, duwe alat nilai sing bisa digunakake dening tim penjualan lan tim sukses pelanggan iku penting banget. 

Kabeh informasi lan wawasan sing dikumpulake sajrone proses penjualan bisa uga migunani banget kanggo ngatur adopsi lan panggunaan produk sampeyan. Pungkasan, kesuksesan pelanggan didhasarake ing ide nyedhiyakake nilai sing migunani kanggo para pelanggan. 

Masalah kanggo tim sukses pelanggan yaiku carane nggawe nilai kasebut bisa diitung lan diwenehi kanthi cara sing pengaruh. Iki minangka papan dashboard regane wektu nyata sing bisa ngasilake kabeh bedane ing retensi lan negosiasi maneh. Aja main pertahanan, nggunakake diskon, utawa tetep nganggo tarif sing dhuwur, condong menyang manajemen nilai pelanggan menehi tim sukses marang pelanggan sukses ngliwati alangan pengadaan tradisional, mbukak cara kanggo ngunggahake / jual silang nggunakake ROI lan nilai nyata ing donya metrik

Tuladhane, ServiceNow, pimpinan optimisasi alur kerja digital, nyedhiyakake alat manajemen nilai pelanggan kanggo tim ing saindenging perusahaan. Iki nggawe sapa wae sing tanggung jawab kanggo kegiatan sing diadhepi pelanggan kanggo ngetung lan nuduhake metrik nilai sing jero. Asile, kabeh wong bisa ngetrapake pacelathon, presentasi, lan materi kanthi nilai sing bisa diukur sing digawa ServiceNow marang para klien. Minangka asil saka upaya kasebut, perusahaan nambah tingkat win ing kegiatan sing dipimpin lapangan kanthi 1.7X lan tikel kaping pindho kanggo peluang penjualan. 

Iki minangka resep sing jelas kanggo nggawe para pelanggan seumur hidup, yaiku langkah sukses utama kanggo manawa tim sampeyan bisa ngatur lelungan pelanggan. Nggawe nilai dhasar saka komunikasi lan bangunan hubungan sampeyan minangka bahan penting. Obrolan regane kuantitatif duwe kekuwatan kanggo mbukak kunci level keterlibatan anyar. Mangkene carane perusahaan nggawe transisi saka vendor menyang penasihat sing dipercaya. Lan nalika nindakake, jual silang lan adol dadi obrolan organik adhedhasar pamahaman sing dhuwur. Kanthi cara iki, sesambetan dadi kemitraan jangka panjang lan nilai jangka panjang pelanggan (LTV) lan bathi ambalan net (NRR) nambah kanthi dramatis. 

Kanthi fokus ing nilai, perusahaan duwe wawasan sing dibutuhake kanggo nggawe paling sesambetan sing ana lan tuwuh adhedhasar pangerten bebarengan babagan sukses bebarengan karo para pelanggan. Komunikasi reguler babagan nilai sing dikirimake, tinimbang mung nalika nganyari maneh ing meja utawa pelanggan sambat, ngidini perusahaan nggawe dhasar luwih proaktif kanggo sesambungan win-win. Yen tim sukses pelanggan bisa ngunggahake obrolan menyang level eksekutif, obrolan nganyari maneh bisa fokus karo apa sing bisa ditindakake sabanjure lan debat apa sing wis ditindakake sadurunge. Kabeh babagan ngomong babagan basa bisnis lan nilai finansial. Iki uga nggawe interaksi kasebut luwih fokus ing rencana mbesuk tinimbang negosiasi lan mbenerake hubungan kasebut. 

Regane Minangka Pacelathon Terus

Yen perlu diganti, bisnis berkembang, nggedhekake, lan nduwe poros, apa sing dianggep pelanggan larang saka wektu. Regane ngunjungi metrik regane, penting kanggo tim lan pelanggan sing fokus. Bagéyan saka keterlibatan sukses pelanggan kudu ngevaluasi lan nggawe tolok ukur anyar kanggo sukses kanggo mesthekake yen sampeyan lan pelanggan ngrancang mbesuk bareng. Iki minangka inti saka lelungan pelanggan sing dituduhake. 

Kanthi menehi nilai ing tengah perjalanan pelanggan, tim sampeyan duwe cara sing apik kanggo nggawe sukses lan nggawe nilai pelanggan sing apik. Lan asil ngemot regane sajrone lelungan pelanggan wis jelas: Tambah kepuasan pelanggan. Pangurangan pelanggan. Skor Promosi Net sing luwih dhuwur (NPS). Pendapatan Ulang Bersih Lebih Besar (NRR). Kabeh nambah entuk bathi dhasar sing kuat, bisa diukur, lan migunani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.