Nielsen Mbandhingake Apel karo Jeruk, Podcasting menyang Blogging

Apel kanggo Oranges

Kaya entri sadurunge ing 'tabung' kebak ing internet, mesthi saya kaget nalika wong-wong sing ngaku ahli ngadeg lan ujar sing pancen bodho. Nielsen bubar nerbitake perbandingan pangguna Podcast menyang Blogging. Iki minangka perbandingan sing aneh banget. Pangguna Podcast minangka konsumen, lan blogger minangka panyedhiya. Kepiye hubungane karo jagad iki? Amarga kalorone nggunakake internet? Conto liyane babagan media utama ora duwe pitunjuk…

Ing cathetan sing padha, entuk sebutan Blog Seth sawise diskusi babagan aturan ABC (Biro Audit Sirkulasi) sing terus berkembang sing nggawe koran bisa entuk nomer sing luwih apik nalika sirkulasi terus Kurangé populasi.

2 Komentar

  1. 1

    Aku mikir perlu klarifikasi babagan komentar apel-jeruk. Ya, nalika pamireng kanggo podcast yaiku konsumen, lan panulis blog minangka produsen, apa ora bener yen kreator saka podcast minangka produsen? Yen logika iki bener (lan aku mesthi ngira) mula, perbandingan Nielsen adhedhasar macem-macem jinis produsen, utawa macem-macem jinis konsumen sing cocog. Aku ngakoni yen aku durung nate weruh riset Nielsen sing sampeyan referensi, nanging aku curiga yen perbandingane ora pedhot kaya sing sampeyan saranake. Ya, media utama asring ora ngerteni babagan konten sing dikirimake ing Web, nanging aku mikir ing kritik iki kritik sampeyan angel banget.

    • 2

      Hai Neal,

      Ana link menyang Nielsen artikel ing kiriman. Mangkene kutipan: "Akeh wong sing ndownload podcast akhir-akhir iki nerbitake blog utawa melu kencan online, miturut panaliten anyar dening Nielsen // NetRatings."

      Aku ngadeg ing sacedhake apel kanggo jeruk… iku mbandhingake tanpa guna. Aku seneng yen sampeyan mampir lan menehi komentar! Aku yakin sampeyan bakal nemokake perbandingan luwih elek ing situsku tinimbang Nielsen. 🙂

      Salam sing paling anget,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.