WordPress Plugin NiceAdmin Versi 1.0.0 Dirilis

Sawise setaun ndeleng antarmuka pangguna administrasi WordPress, aku pancen kesel banget. Alpsh ndeleng komentarku ing blog liyane lan kanthi ramah ngirim plugin admin WordPress sing dienggo pangembang liyane. Aku ngowahi plugin sing nggunakake grafis saka situs web WordPress lan nggawe gaya admin anyar. Mangkene gambar layar:

Layar NiceAdmin

Ora ngganti kagunaan utawa fungsi WordPress, nanging luwih gampang digoleki! Muga-muga sampeyan seneng!

Thanks khusus kanggo Sean liwat ing Geek Karo Laptop. Sean kepengin banget ndeleng browser CSS mula aku njaluk tulung kanggo nyetel gaya sadurunge ngeculake. Matur suwun, Sean!

Download Plugin WordPress saka Kaca Proyek

Kanggo sampeyan kabeh wong sing duwe blog WordPress, aku seneng menehi kabar babagan iki lan liyane projects. Kaya biasane, yen trackback sampeyan dhaptar, aku ora duwe nofollow supaya sampeyan bakal entuk kredit kanggo tautan! Matur nuwun!

23 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4
    • 5

      Ekstrem kudu kedadeyan sabanjure, AL! Iki ngganti tampilan lan aran - nanging dina kudu cedhak yen Admin bisa duwe kulit lan tema tanpa perlu plugin!

      Mungkin tema admin kudu dadi admin.css ing direktori tema supaya pangguna bisa ngemas bebarengan!

  4. 6

    Kerja apik ana Doug.. Terus terang, aku bosen nganti mati ndeleng panel admin sing padha bola-bali..

    Wangsulan: Bab ingkang paling iku nahan fungsi nalika ngowahi mung gaya .. Mung apa aku needed. 😀

  5. 8

    Tresna layar anyar. Nemokake siji masalah sanadyan. Layar Presentasi/Editor Tema ora bener. Jendhela kode cilik banget kanggo digunakake. Iku cilik kaya gambar cilik bakal katon.

  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
    • 17
  10. 18
  11. 19
  12. 20

    Doug,
    Ningali komentar kasebut wiwit wulan April, aku rumangsa nemokake masalah ukuran "gambar cilik" sing padha karo kategori panyuntingan ...
    -scott

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.