WordPress Plugin NiceAdmin Versi 1.0.0 Dirilis

Sawise setaun ndeleng antarmuka pangguna administrasi WordPress, aku pancen kesel banget. Alpesh ndeleng komentarku ing blog liyane lan kanthi ramah ngirim plugin admin WordPress sing dienggo pangembang liyane. Aku ngowahi plugin sing nggunakake grafis saka situs web WordPress lan nggawe styleheet admin anyar. Mangkene gambar layar:

Layar NiceAdmin

Ora ngganti panggunaan utawa fungsionalitas WordPress, dadi luwih gampang dideleng! Muga-muga sampeyan seneng!

Thanks khusus kanggo Sean liwat ing Geek Karo Laptop. Sean kepengin ndeleng browser liyane CSS mula aku njaluk tulung kanggo nyetel gaya sadurunge ngeculake. Matur suwun, Sean!

Download Plugin WordPress saka Kaca Proyek

Kanggo sampeyan kabeh wong sing duwe blog WordPress, aku seneng menehi kabar babagan iki lan liyane projects. Kaya biasane, yen trackback sampeyan dhaptar, aku ora duwe nofollow supaya sampeyan bakal entuk kredit kanggo tautan! Matur nuwun!

23 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4
    • 5

      Ekstrem kudu kedadeyan sabanjure, AL! Iki ngganti tampilan lan rasane - nanging dina kudu cedhak yen Admin bisa duwe kulit lan tema tanpa butuh plugin!

      Mbok manawa tema admin mesthine minangka admin.css ing direktori tema supaya pangguna bisa ngemas kabeh!

  4. 6

    Proyek sing apik ing kene Doug .. Terus terang, aku bosen tiwas ndeleng panel admin sing padha bola-bali ..

    Sing paling apik yaiku njaga fungsi lan ora mung modifikasi gaya .. Mung sing dakkarepake. 😀

  5. 8

    Seneng layar anyar. Nemokake siji masalah. Layar Presentasi / Tema Tema ora bener. Jendhela kode cilik banget kanggo digunakake. Cilik kaya gambar cilik.

  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
    • 17
  10. 18
  11. 19
  12. 20

    Doug,
    Waca komentar kasebut wiwit wulan April, kira-kira aku nemokake masalah ukuran "gambar cilik" sing padha karo kategori panyuntingan…
    -lambang

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.