Kirim Panjenengan Martech Zone artikel

Aja takon apa sampeyan bisa ngirim artikel, cukup kirim artikel ing kene. Aku ora duwe wektu kanggo mriksa panjaluk.

Aku duwe paket mbayar kanggo nggampangake jangkauan merek uga kasedhiya:

Paket Influencer

Pandhuan:

  • Yen tujuan sampeyan yaiku backlinking, mangga lunga.
  • Kudu ana gandhengane karo teknologi pemasaran. Ora warta perusahaan, promosi, utawa investasi
  • Spesifikasi: 700 nganti 2,000 tembung, jelasake masalah, praktik paling apik kanggo ngrampungake masalah, lan ringkesan solusi sampeyan. Kalebu tautan sing bisa njupuk langkah sabanjure - demo, download, lsp.
  • Screenshot, diagram, logo, lan video kabeh disaranake (paling ora siji).
  • Kutipan saka pangadeg utawa pamimpin pamikir ing perusahaan kasebut minangka sentuhan sing apik.
  • Kasus panggunaan utawa crita pelanggan pancen kuat.
  • Yen sampeyan pengin dadi pengarang, kita kudu duwe alamat email sing bener kanggo panganggit (dudu perusahaan PR) lan dheweke kudu ndhaptar foto ing Gravatar utawa foto kalebu.
  • Sampeyan bebas nyakup panggilan balik menyang situs kanggo demo, download, lan liya-liyane. Ayo ngerti.
  • Yen sampeyan pengin nggabungake alat, ayo ngerti. Kita duwe sawetara alat kanthi perjanjian rujukan menyang perusahaan kasebut.
  • Mangkene conto kuat sing bisa ditindakake Piranti Lunak Undhang-undhang.
  • Kita bebas nyunting isi, format, mbusak, nganyari, pangalihan, utawa nindakake tindakan liya supaya bisa njaga publikasi sing berkualitas kanggo para pamiarsa.

  • Didhelikake
    MM miring DD miring YYYY
  • Kanthi ngirim formulir iki, sampeyan setuju karo KABEH saka ngisor iki.
  • Kabeh artikel kudu 100% asli lan ora dikirim ing situs liyane. Sampeyan uga kudu nyakup jeneng panganggit, alamat email, lan headshot.
  • Bylines panganggit ora bakal ditampa tanpa alamat email langsung saka panulis. Ora ana sing istiméwa.
  • 2 nganti 4 ukara.
  • Jinis file sing ditampa: jpg, gif, png, doc, zip, docx, Maks. ukuran file: 50 MB.
    Sembarang artikel byline mbutuhake jeneng asli, alamat email langsung menyang penulis, headshot, lan biografi ukara 2 nganti 4 ukara. Kita uga bisa nyakup alamat profil sosial. Tulung zip lan upload.
  • Yen sampeyan nyedhiyakake tawaran ing artikel sampeyan, sampeyan bakal entuk wangsulan sing luwih apik. contone Gunakake kode MARTECHZONE kanggo diskon 10%. Nyedhiyakake link tujuan.
  • Yen sampeyan duwe program afiliasi, kita bisa melu, luwih bisa diterbitake.
  • Didhelikake
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.