Kirim Tip

Aja takon apa sampeyan bisa ngirim artikel, cukup kirim artikel ing kene. Aku ora duwe wektu kanggo mriksa panjaluk.

Pandhuan:

  • Yen tujuan sampeyan yaiku backlinking, mangga lunga.
  • Kudu ana gandhengane karo teknologi pemasaran. Ora warta perusahaan, promosi, utawa investasi
  • Spesifikasi: 700 nganti 2,000 tembung, jelasake masalah, praktik paling apik kanggo ngrampungake masalah, lan ringkesan solusi sampeyan. Kalebu tautan sing bisa njupuk langkah sabanjure - demo, download, lsp.
  • Screenshot, diagram, logo, lan video kabeh disaranake (paling ora siji).
  • Kutipan saka pangadeg utawa pamimpin pamikir ing perusahaan kasebut minangka sentuhan sing apik.
  • Kasus panggunaan utawa crita pelanggan pancen kuat.
  • Yen sampeyan pengin dadi pengarang, kita kudu duwe alamat email sing bener kanggo panganggit (dudu perusahaan PR) lan dheweke kudu ndhaptar foto ing Gravatar utawa foto kalebu.
  • Sampeyan bebas nyakup panggilan balik menyang situs kanggo demo, download, lan liya-liyane. Ayo ngerti.
  • Yen sampeyan pengin nggabungake alat, ayo ngerti. Kita duwe sawetara alat kanthi perjanjian rujukan menyang perusahaan kasebut.
  • Mangkene conto kuat sing bisa ditindakake Piranti Lunak Undhang-undhang.
  • Kita bebas nyunting isi, format, mbusak, nganyari, pangalihan, utawa nindakake tindakan liya supaya bisa njaga publikasi sing berkualitas kanggo para pamiarsa.

  • Tanggal Format: MM slash DD slash YYYY
  • Kanthi ngirim formulir iki, sampeyan setuju karo KABEH saka ngisor iki.
  • Kabeh artikel kudu 100% asli lan ora dikirim ing situs liyane. Sampeyan uga kudu nyakup jeneng panganggit, alamat email, lan headshot.
  • Bylines panganggit ora bakal ditampa tanpa alamat email langsung saka panulis. Ora ana sing istiméwa.
  • 2 nganti 4 ukara.
  • Jinis file sing ditampa: jpg, gif, png, doc, zip, docx.
    Sembarang artikel byline mbutuhake jeneng asli, alamat email langsung menyang penulis, headshot, lan biografi ukara 2 nganti 4 ukara. Kita uga bisa nyakup alamat profil sosial. Tulung zip lan upload.
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.