Gawe masalah, banjur wenehi solusi kanggo solusine

Depositphotos 25752467 s

Waca liyane ing OneCare Urip, piranti lunak sing kalebu nganyari antivirus, backup, update, & layanan pelanggan. Aku ngira Microsoft pungkasane nampa kasunyatan manawa dheweke ora bisa nggawe piranti lunak sing gedhe lan regane akeh banget. Aku ngira siji-sijine solusi logis yaiku Microsoft metu karo produk liyane sing dibayar kanggo mbantu ngatasi masalah sing digawe dhisik.

Iki, kanca-kanca sing apik, minangka konflik kepentingan. Aku kira sejajar karo para pimpinan Washington sing nyusun tagihan kanggo nglawan korupsi. Keprigelan mutlak ing kene yaiku manawa Microsoft bisa entuk bathi kanthi ninggalake loop keamanan lan masalah ing piranti lunak dhewe sing bakal mbutuhake wektu pangembang Antivirus lan Keamanan liyane. Sing nggawe Microsoft ing pucuk tumpukan kanggo layanan iki. Bisa ngalahake kompetisi lan dadi langkah sing nguntungake kanggo Microsoft.

Wah Apa ana sing nonton kedadeyan iki? Sapa wae?

Komentar siji

  1. 1

    Iki ngelingake aku menyang sales vakum sing lelungan sing mbuwang tas gunk ing karpet sampeyan, dadi sampeyan kudu ndeleng demo.

    Kepiye pembasmi sing nggawa kabeh tikus lan kewan omo karo dheweke, sadurunge menehi layanan?

    Cara kanggo pindhah Micro$sering! Sampeyan saiki rangking ing antarane liga '30s Chicago gansters fleecing umum kanggo "dhuwit pangayoman" - utawa liya, padha bisa njaluk rusak Windows.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.