Apa Bakal Katon Internet ing Abad Sabanjure?

2120 internet

Mikir yen anak-anake saya gedhe ing jaman Internet ing kene mesthi apik tenan. Kasunyatan manawa kita wis pindhah saka dial-up sing gampang dadi puluhan piranti ing omah sing wis nyambung, ngrekam, lan mbantu navigasi saben dina iku luar biasa. Mikir 100 taun saiki ora bisa dideleng maneh. Kanthi bledosan seluler lan piranti kita dadi saya kuat, aku bisa ngira yen tampilan bakal ana ing endi wae lan piranti seluler bakal ana ing awan.

Ora ana sangsi kabeh bakal disambungake lan dioptimalake. Kulkas kita kanthi otomatis nyemprot panganan lan ngirim kabeh, kanthi resep, kanggo panganan sing direncanakake. Mobil kita bakal nyopir awake dhewe. Aku mung bisa mbayangake sawetara wong sing malah dadi sukarelawan kanggo nganggo kabel kanthi permanen - bisa uga piranti sing dipasang kanggo ngrekam visual lan audio kaya sing dibutuhake. Kita bakal duwe sawetara piranti proyeksi kanggo nggawe aplikasi utawa olahpesen ing endi wae - kanthi streaming audio lan video tanpa masalah. Mbok menawa tampilan lipatan utawa gulung bakal ana ing tas ransel kita.

Aku kira uga bakal duwe sing ala. A Internet ireng kuwi kamanungsan anonim sing paling medeni sing ngenteni nyedhiyakake apa wae sing sampeyan butuhake kanthi cepet. Oke… Aku ora pengin mikir maneh.

print

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.