Newlytics: Cara Anyar Kanggo Ngerteni Marketing Sampeyan

anyar

Sawise makarya karo sawetara perusahaan cilik lan gedhe ing pirang-pirang industri lan macem-macem media, kita bakal terus weruh masalah dhasar perusahaan sing ora bisa nemtokake ROI pemasarane. Malah karo perusahaan gedhe sing nggunakake tim pemasar kanthi pengalaman suwene taun, kurang bisa nglacak asil langsung bali menyang pengeluaran.

Nalika cara pemasaran digital kayata pariwara PPC ngidini wong nggambar garis antarane bathi lan bali, umume perusahaan lan wong ora nggunakake data sing ditindakake kanthi efektif.

Masalah utama yaiku sanajan data ana akeh pasokan, kemampuan kanggo ngerteni ora, lan asumsi sing salah asring digawe (kayata duwe 10 pengikut ing kaca Facebook minangka target lan bakal ngasilake sales).

ROI Pemasaran Newlytic Trek

Dadi, kanggo mbantu ngrampungake masalah iki, kita wiwit nggawe sistem kanggo nindakake gaweyan kanggo para pemasar. Premis dhasar Newlytic iku gampang; sampeyan ngunggah anggaran kanggo macem-macem kegiatan pemasaran, sambungake Newlytic menyang dalan pemasaran, lan ngubungake titik antarane pengeluaran lan cara nggawe petunjuk.

Luwih adoh, Newlytic ngidini sampeyan menehi tandha babagan dodolan, nemokake informasi biaya saben timbal lan biaya saben adol, lan nggunakake corong visual kanggo ngerteni dalan sing menehi asil paling apik.

  • Ngarah Pelacak - Newlytic kanthi otomatis nglacak petunjuk mlebu menyang situs web, kanthi kalebu piksel pelacak siji. Pelacakan utama uga ngidini sampeyan nglacak penjualan, ngetutake kepiye wong sing melu situs web sadurunge nggawe lead, lan nglacak informasi sales lan lead saben dina.
  • Corong Pemasaran - Newlytic kanthi otomatis nglacak asal mula lan kepiye pangguna nggunakake situs web sadurunge dadi timbal. Corong pemasaran ngidini sampeyan ndeleng kanthi cetha babagan pengeluaran, lan saka ngendi asale, dadi gampang golek cara paling apik kanggo investasi ing pemasaran.
  • Link menyang Range Avenues - Link Newlytic menyang Google Adwords, Mailchimp lan kanthi otomatis nglacak rangking tembung kunci kanggo situs web sampeyan. Integrasi media sosial lan sawetara cara rahasia liyane saiki uga wis kasedhiya.
  • Piranti sing Miguna - Minangka bagean saka pelacakan pemasaran, Newlytic nglacak klik ing kabeh situs web, uga kabeh data analitis kanggo menehi ringkesan babagan kinerja situs web sampeyan kanthi gampang. Piranti kasebut kanthi kombinasi karo pelacak timah lan anggaran menehi pangerten sing kuat babagan carane entuk paling entuk manfaat saka pemasaran.
  • Sertifikasi Agensi - Newlytics kalebu sertifikasi agensi kanggo agensi sing nglacak 10 utawa luwih kampanye. Iki nggawe titik jual sing apik kanggo ditambahake ing arsenal - lan nuduhake klien yen sampeyan ngerti carane bisa entuk asil sing paling apik. Sertifikasi tambahan bakal dilebokake kanggo mbedakake level keahlian sampeyan minangka agensi.

Gabung karo Newlytics

Newlytics saiki lagi siyap kanggo nyoba beta pribadi. Cukup ndhaptar lan sampeyan bisa ngrasakake akses awal lan menehi kontribusi kanggo pangembangan platform sadurunge diterbitake kanthi publik.

Ndhaptar ing Newlytics

Proposisi Biaya Unik

Ing ngembangake Newlytics, salah sawijining target utama yaiku nggawe platform sing ramah pangguna lan cukup efektif kanggo digunakake perusahaan cilik utawa gedhe. Amarga iku, Newlytics kalebu opsi GRATIS kanggo nglacak kampanye siji, sing cocog kanggo pamilik bisnis cilik.

Agensi lan pemasar sing luwih gedhe duwe model rega fleksibel sing kasedhiya supaya bisa nambah kampanye anyar tanpa wates nalika dibutuhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.