Analytics & TesMarketing Social Media

nBA Wawasan: Intelijen Bisnis Sosial sing bisa ditindakake

newBrandAnalytic ngirim solusi intelijen sosial kanggo restoran, industri perhotelan, pamrentah lan ritel. Dheweke nemtokake lan nganalisa reaksi saka umpan balik media sosial lan dijarwakake dadi wawasan operasional ing level lokal, regional lan merek kanggo para pelanggan.

Mangkene ringkesan babagan cara nBA digunakake ing Industri Restoran:

nBA Insight nglumpukake lan ngolah komentar media sosial sing ora terstruktur babagan bisnis sampeyan ing tingkat lokal, regional, lan merek, supaya sampeyan bisa ngrungokake umpan balik unik sing ditawakake ing Internet. Proses kasebut nggunakake kombinasi teknologi lan algoritma khusus industri kanggo nemtokake kesempatan sing bisa ditindakake kanggo ningkatake operasi bisnis. Data kasebut dadi katalis kanggo terus nambah pengalaman lan loyalitas pelanggan, saengga sampeyan bisa ngerti driver sejatine bisnis sampeyan.

nBA Wawasan At-A-Mirit

  • Intuisi, Deleng pangguna-loropaken - Priksa umpan balik pelanggan ing dashboard sing gampang digunakake ing level skill apa wae supaya informasi penting jelas lan bisa ditrapake
  • Kinerja Tingkat Lokasi - Tampilake cara produk, layanan lan prosedur operasi ing saben lokasi
  • Kategorisasi Khusus Industri - Urut umpan balik menyang kategori khusus industri, waca carane mbandhingake ing saben kategori, lan identifikasi area sing kudu dandan
  • Prestasi Benchmarks - Deleng kinerja suwe-suwe kanthi rincian kenapa ana pangowahan ing skor sampeyan
  • Rating Kasetyan Pelanggan - Temokake driver nyata kesetiaan pelanggan supaya sampeyan bisa menang maneh pelanggan sing ilang
  • Tema Umum - Rungokake gosip babagan bisnis online kanggo ngerti tema umum
  • Laporan & Tandha sing Dituduhake - Nuduhake data ing kabeh organisasi nalika ngontrol presentasi lan frekuensi konten sing dikirim — langsung, saben dina, mingguan, saben wulan, utawa triwulanan

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web