newBrandAnalytic ngluncurake Pulsa, Intelijen Sosial Real-Time

newbrandanalytic

newBrandAnalytic (nBA) wis diluncurake pulsa, platform adhedhasar awan sing mbantu para pelanggan kayata McDonald's, David Bridal, DICK's Sporting Goods and Subway entuk visibilitas wektu nyata dadi topik lan obrolan sing nduwe pengaruh marang pemahaman merek lan produk.

Pulsa kalebu piranti lunak ngrungokake sosial sing nglumpukake komentar lan obrolan individu, nyedhiyakake data tren lan ngidini merek menehi reaksi kanthi wektu nyata. Pulse duwe telung fitur sing pasti:

  1. Deteksi awal lan sistem peringatan - Pulsa kanthi otomatis ngirim peringatan kanggo ngenali kemungkinan krisis utawa obrolan sosial sing positif sadurunge dadi virus; manawa sampeyan wis ngerti babagan momentum topik tanpa kudu ngawasi kali feed sosial merek kanthi manual.
  2. Analisis volume lonjakan - Pulsa njupuk identifikasi topik kanthi luwih cepet kanthi nemtokake tren lan nyathet temuan supaya bisa dituduhake kanthi gampang karo anggota tim.
  3. Kemudahan sing digunakake lan integrasi lengkap - Pulsa ramah-pangguna lan campuran karo penawaran produk nBA saiki, pindhah saka gambar sosial sing luas dadi analisis pengalaman pelanggan rinci lan rekomendasi strategi operasional internal.

Pulse nawakake tandha lonjakan wektu nyata lan anotasi langsung kanthi tandha sing bisa disesuaikan, pelacakan tren intra-dina, lan kemampuan menehi tandha geo.

McDonalds_detail

Pulse minangka bagean saka piranti lunak newBrandAnalytic '. solusi solusi lengkap NBA kalebu Insight, sing nawakake pemahaman tingkat lokal lan manajemen reputasi online; Advantage, sing fokus ing intelijen kompetitif sosial lan nggunakake analisis sosial kanggo ngalahake pesaing sampeyan; Sambungake, sing dadi platform kanggo keterlibatan online strategis lan dipercaya; lan Instan, sing nyedhiyakake ngawasi masalah sing dilaporake pelanggan kanthi nyata. Pulsa bakal kasedhiya kanggo merek wiwit wulan Juli.

Ing saindenging industri, bisnis mbutuhake piranti lunak intelijen sosial sing diupdate supaya bisa menehi wawasan, lan rekomendasi sing bisa ditrapake kanthi nyata. Pulse menehi kekuwatan marang para pelanggan supaya bisa ngrungokake pamrentahan sosial umum kanggo menehi cuplikan sosial cepet lan tanggapan sing disaranake, khusus kanggo merek. Kristin Muhlner, CEO newBrandAnalytic

WellsFargo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.