Apa sampeyan masalah karo Noobs?

Salah sawijining mupangate (sawetara wong nganggep kutuk) dadi kecanduan teknis, amarga pinter, yaiku manawa kabeh wong liya njaluk pitulung sampeyan. Kancaku sing apik lan kanca Hoosier, Patric aka Pak Noobie, wis siyap ngilangi beban iki ing pundak sampeyan! Patric nduwe situs web sing berkembang, Noobie, suwene suwene taun kepungkur nanging tata letak lan peluncuran sing anyar iki luar biasa!

Noobie, Inc. nduwe podcast glosarium, audio lan video, artikel lan uga kedadeyan. Tau kepengin weruh apa beda antarane iPhone lan iPod Touch yaiku? Noobie, Inc. duwe wangsulan!

peluncuran noobie

Pirang-pirang taun kepungkur, aku duwe situs sing diarani "Tangan Ngulungake" sing didol kanthi potongan cilik. Dheweke nguncalake sudut pandang teknologi lan dadi situs kanggo mbantu sampeyan ngrokok. Noobie, Inc. iku sing dakkarepake dadi Tangan Ngantu. Sugeng Patric!

Sadurunge sampeyan ninggalake kiriman iki - priksa manawa sampeyan kudu ngirimi link menyang wong tuwa, sedulur, lan kanca sekerja Noobie, Inc.. Sampeyan uga bisa langganan Apa Blog Noo!

Ayo Patric ngurus bocah anyar ing urip sampeyan!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur nuwun kanggo referensi sing apik. Iki minangka situs sing apik kanggo sapa wae, amarga mesthi ana teknologi anyar sing cocog sing dibutuhake kanggo sinau.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.