Kepiye Ora Nggawe Resolusi Taun Anyar

Taun anyar isih kari rong dina. Saben taun, meh setengah saka kabeh wong Amerika entuk Résolusi Taun Anyar, nanging umume ora njaga. Kita nggunakake wiwitan tanggalan anyar kanggo nyoba kanggo inspirasi pangowahan dramatis, nanging ora bakal sukses. Mula ngomong babagan Kepiye Ora Nggawe Resolusi Taun Anyar minangka acara kaping pisanan ing taun 2010 Seri Produktivitas sing dianakake Slaughter Development. (Terus maca kanggo diskon khusus!) Ana cara sing luwih apik kanggo nyetel lan nggayuh target, utamane babagan cara nggunakake teknologi pemasaran kanggo promosi bisnis lan merek sampeyan.
Happy New Year

Telung Jinis Tujuan

Alesan utama kenapa kita gagal njaga Resolusi Taun Anyar amarga padha kalebu jinis tujuan sing salah. Coba kategori target utama ing ngisor iki:

  • Gol sing ora jelas - Yen resolusi taun anyar yaiku "Bangun" utawa "Tumbuh bisnis", sampeyan bisa uga ora bakal sukses. Sampeyan bisa uga wis kepenak ing kertas nanging kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan duwe kemajuan? Kepiye sampeyan bakal ngerti yen sampeyan wis entuk target kasebut?
  • Gol Hasil - Asring resolusi taun anyar adhedhasar asil. Contone, sampeyan bisa mutusake "ngilangi rong puluh kilogram" utawa "nambah penjualan nganti 25%." Iki luwih apik tinimbang target sing ora jelas amarga bisa diukur, nanging asring dipengaruhi dening kahanan sing ora bisa kita kontrol. Setelan gol kudu luwih akeh babagan kerja tinimbang asil.
  • Gol Gol - Iki minangka macem-macem tujuan sing paling apik amarga nduweni ciri khas sampeyan pengin nindakake. Dheweke luwih gumantung marang gaweyan tinimbang kasempatan acak. Coba résolusi kanggo "olahraga kaping papat seminggu" utawa "tekan telung prospek anyar saben dina." Impen kasebut bisa diwujudake kanthi kerja sregep. Sampeyan ora butuh metabolisme utawa pasar kanggo kerja sama.

Gol kanthi Marketing lan Teknologi

Mangkene sawetara cara elek kanggo nemtokake target pemasaran lan teknologi sampeyan taun ngarep. Aja nggawe resolusi iki:

  • Tambah tarif mbukak buletin nganti 10%
  • Gandha pandherek RSS kula
  • Gawe kampanye pariwara sing luwih apik kanggo produk unggulan
  • Optimalake panggunaan plugin WordPress

Tujuan kasebut uga Ora cetho utawa uga orientasi asil. Nanging, coba ganti dadi versi kasebut, sing fokus ing proses sing bakal digunakake ing mbesuk:

  • Coba tes A / B kanggo nyoba desain newsletter anyar
  • Nambah metrik kanggo nganalisa pamaca RSS
  • Coba crowdsourcing pariwara anyar
  • Cawisake wektu kanggo nyemak plugin WordPress sing saiki

Kasengsem sinau luwih lengkap babagan Resolusi lan Teknologi Taun Anyar? Ndaftar kanggo "Cara Ora Nggawe Resolusi Taun Anyar sing Bisa Digunakake" Rebo, 6 Januari @ 2:00 ing kene ing Indianapolis. Papat wong pisanan sing ndhaptar online kanthi kode diskon MKTGTECH bakal nampa diskon kejutan! Mlebu dina iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.