3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,
    Matur nuwun kanggo artikel.

    Apa aku bisa nambah smth?
    CDN: Aku nggunakake CDN cloidflare - gratis lan cepet. Aku seneng tenan yen sampeyan bisa menehi saran sing endi sing disaranake.
    Hosting - aku nggunakake digitalocean - hosting sing apik banget, nanging sampeyan kudu ngerti apa sing diarani konsol lan cara kerja. Yen ngono sampeyan bakal duwe asil sing apik.
    Peta Situs XML - ya! iku penting banget. Aku ora ngerti wong sing kliwat. Sampeyan bisa duwe interlinking sing ala, nanging yen sitemap XML ora apa-apa - Sampeyan lagi ing ndhuwur.
    Apa babagan tag kanonik? Apa sampeyan nggunakake? yen noindex kaca, kaya kaca tag, apa sampeyan nyaranake nggunakake tag kanonik?

    Thanks a lot.

    • 2

      Hai Kottok, pancen nyaranake tag kanonik. Aku percaya saiki WordPress ndhukung minangka bagean saka platform, dadi aku ora biasane nindakake perkara sing istimewa. Aku mbukak plugin SEO Yoast lan bisa ngowahi yen dibutuhake.

  2. 3

    Hai Douglas,
    Tengen, dhukungan tag wordpress kanonis lan nganggo plugin saiki luwih gampang ditambahake 🙂 Aku seneng plugin
    Matur suwun maneh kanggo artikel sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.