Situs Web Anyar, Take II

Depositphotos 18177425 s

Aku wis ngobrol apik ing esuk iki Jeb saka kothak cilik. (Bener, aku seneng karo dheweke. Yen sampeyan ora ngerti sapa Jeb, ing endi sampeyan wis lunga?) Aja ngelingi kasunyatan manawa aku sengaja pesen tembakan dobel, lan saiki aku ora bisa nyekel tangan, Aku yakin manawa apa sing dikandhakake karo aku bakal katon jero banget tanpa dhuwure kafein.

"Dadi, sapa target pelanggan sampeyan?" Aku takon, ngarep-arep krungu babagan industri, ukuran, lan deskriptor ceruk liyane.

"Kita minangka situs web nomer loro perusahaan." Jeb dakkandhani. "Dheweke kudu ngliwati proses iki paling ora sepisan sadurunge."

Kapindho? Apa dheweke kepengin ngetutake buntut liyane? Utawa dheweke pancen yakin yen bakal luwih apik, dheweke pengin nggawe kompetisi luwih apik. Sanadyan Dheweke seneng nggarap pembeli sing cerdas. Pelanggan sing ngerti apa sing dikarepake, apa sing dikarepake, lan apa sing ora (lan ajaib) ditindakake kaping pisanan.

Kaping pisanan, yen sampeyan ora duwe situs web, buang siji. Jeb bener. Sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang taun kanggo ngrembug babagan konten, desain, struktur nav, poin konversi, lan liya-liyane. Iki bakal nggawe satunggaling studi kasus sing hebat kanggo proyek senior sawetara mahasiswa. Nanging sawise 3 wulan, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan salah. Saiki, sampeyan bisa uga salah, utawa bisa uga salah. Nanging sampeyan salah.

Aja padha sumelang. Dadi salah iku cara paling cepet supaya bener. Malah ahli produktivitas, Robby Slaughter, nyengkuyung masarakat supaya gagal. Miturut Jeb, yen sampeyan wis salah – sanajan rada salah – saiki dheweke bisa kerja bareng sampeyan. Saiki dheweke pancen bisa nulungi sampeyan lan menehi bakat ing perusahaan kanggo layanan sing paling apik kanggo sampeyan.

Saiki, umpamane sampeyan wis duwe situs web. Apa wis bisa digunakake? Apa bisa mlaku kaya sing dikarepake? Napa ora nggawe maneh?

Kerep banget, masarakat nganggep situs web kaya nganggep jaminan pemasaran ing jaman sadurunge pencetakan digital. Gawe sampurna luwih dhisik, amarga larang regane supaya bisa “nganti warna” mula kudu nganggo 10k utawa luwih saka potongan-potongan kasebut kanggo mbenerake biaya. Banjur, yen wis dicithak, aja nganti guneman paling ora setaun utawa luwih. Lali ngono. Situs web ora ana gunane lan nggawe maneh. Ya, pancen ora gratis. Nanging teknologi kasebut bisa digunakake kanggo njaga alat pemasaran klasik iki ing beta sing langgeng, ora bakal wedi nggawe maneh.

Pengalaman sinau ngluncurake situs web pisanan ora bisa diganti. Nanging, amarga alasan situs web sampeyan, njupuk II, bakal dadi situs sing menehi prabédan. Nganggo 3, 4, lan 5 mung bakal luwih apik. Nanging sampeyan kudu– Kudu – mbukak proses njupuk aku sadurunge sampeyan bisa nggayuh langkah sing dikarepake. Siap, geni, target. Banjur, target bola-bali.

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng taktik Jeb! Minangka pangembang piranti lunak, aku bisa ndeleng iki minangka cara sing apik kanggo ngilangi klien sing pengin nggawe produk piranti lunak anyar: apa sadurunge nindakake?

    Aku dadi freelance kanggo sesambetan jangka panjang. Makane aku seneng nggarap web, piranti lunak mesthi berkembang lan saya apik. Piranti lunak bakal dadi luwih apik nalika hubungan (saya lan klien) saya gedhe.

  2. 2

    "Apa situs web sampeyan digunakake?" Aku mbantah manawa umume perusahaan ora duwe pitunjuk apa tegese "makarya". Pramila kita ora ana ing bisnis situs web, kita melu bisnis pemasaran mlebu. Kita ora nggawe situs web kanggo umume pelanggan ... sing paling apik ditrapake kanggo wong kaya Jeb ... nanging yen situs web minangka dalan antarane prospek lan klien, kita priksa manawa dalane wis siap lan siap!

  3. 3

    "Apa situs web sampeyan digunakake?" Aku mbantah manawa umume perusahaan ora duwe pitunjuk apa tegese "makarya". Pramila kita ora ana ing bisnis situs web, kita melu bisnis pemasaran mlebu. Kita ora nggawe situs web kanggo umume pelanggan ... sing paling apik ditrapake kanggo wong kaya Jeb ... nanging yen situs web minangka dalan antarane prospek lan klien, kita priksa manawa dalane wis siap lan siap!

  4. 4

    Pancen bener! Upaya pisanan sampeyan meh mesthi bakal ala.

    Fred Brooks, panganggit The Mythical Man-Month, ujar: “Rencanakake mbuwang siji. Sampeyan bakal, kepiye. "

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.