Podcast Anyar Anyar: Kanthi Tamu Douglas Karr

Babagan Anyar - Tamu Douglas Karr

Ing Indianapolis, ana cukup gerakan ing ruang teknologi pemasaran kanthi akeh investasi HighAlpha - sing lair saka ExactTarget. Kita wis nuduhake babagan salah sawijining perusahaan, Quantifi, lan CEO sing diwawancara RJ Talyor ing Wawancara Martech kita seri. Minggu iki, profesional podcast Liz Prugh saka Fandom Murni fame lan RJ mutusake wawancara karo aku kanggo podcast, Babagan Anyar!

Misi The New Thing:

Misi kita ing The New New Thing yaiku nemokake ilmu pemasaran lan golek kebenaran lan transparan ing pemasaran. New New Thing tetep ndhisiki inovasi, lan menehi inspirasi, pandhuan, wawancara lan op-ed karo pimpinan industri digital, pamimpin pemasaran digital, lan wawasan adhedhasar data.

Amarga aku biasane wawancara-ER, aku ora asring entuk kesempatan dadi wawancara-EE mula aku pengin nuduhake episode ing kene. Tim kasebut nglumpukake sawetara pitakon sing tantangan yaiku wiwit aku tekan endi sing dakkarepake babagan industri sing berkembang pesat. Sampeyan bisa uga kaget amarga sawetara wangsulan babagan risiko, kreativitas, lan adopsi.

Matur suwun khusus kanggo Liz lan RJ amarga aku duwe episode. Aku ora asring nuduhake crita dhewe! Sampeyan kudu langganan lan nyetel, dheweke duwe wawancara apik tenan karo tamu sing luar biasa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.