Manifesto Media Anyar

melu utawa mati macleod

Apike sing ana ing industri media sosial percaya manawa kabeh kedadeyan sing ana gandhengane karo media sosial iku anyar. Nalika ndeleng maneh menyang pemasaran langsung, pemasaran basis data, jaringan lan pariwara - aku ora yakin target kanggo bisnis beda-beda. Ana akeh crita kiamat lan surem babagan kepiye saben bisnis kudu adaptasi utawa bakal gagal. Aku ora percaya yen bener.

Nalika aku setuju manawa medium wis diganti (lan apik), bisnis isih nyoba nggayuh apa sing mesthi diduweni. Tujuan kanggo bisnis ora tau beda, yaiku medium lan pangarepan konsumen sing wis owah.

Yen aku nulis manifesto kanggo bisnis, bisa uga duwe sepuluh target iki:

  1. Bisnisku bakal kasedhiya ing ngendi prospek lan pelanggan nggoleki kita.
  2. Bisnisku bakal kasedhiya nalika prospek lan pelanggan butuh kita.
  3. Bisnisku bakal nanggapi nalika prospek lan pelanggan njaluk panjaluk.
  4. Bisnisku bakal rampung pangarepan nyata kanggo prospek lan pelanggan.
  5. Bisnisku bakal ngirim apa pelanggan samesthine.
  6. Bisnisku bakal ngirim nalika kita ngandika bakal.
  7. Bisnisku bakal ngakoni nalika kita nggawe kesalahan.
  8. Bisnisku bakal ndandani kesalahan kita.
  9. Bisnisku bakal jujur karo sampeyan.
  10. Bisnisku bakal komunikasi kanthi efektif kemajuan sadawane dalan.

Kanggo mbuka, jujur, tanggung jawab lan kasedhiya, bisnis ngarep-arep manawa prospek lan pelanggan bakal entuk sih - komunikasi kanthi performa sing apik. Iki ora mung pemasaran sing apik utawa anyar pemasaran, iki bisnis sing apik. Iki mesthi dadi target bisnis sing dakgawe.

Nalika nyemak target kasebut, ora ana sing kasebut babagan media anyar, pemasaran pengalaman, media sosial, telusuran, optimisasi mesin telusuran, twitter, Facebook, email utawa media pemasaran liyane. Eksistensi media kasebut nggawe luwih gampang entuk target bisnis - nanging ora mbutuhake saben bisnis nggunakake.

Perusahaan sampeyan bisa uga nemokake manawa nelpon kadhemen gaya lawas pancen angel. Elingi - isih bener manawa mayoritas jagad bisnis durung nggunakake media sosial, lan akeh sing sukses, tuwuh lan uga ngrembaka. Njupuk Apple umpamane… Aku ora weruh Apple mbukak, transparan utawa melu media sosial - nanging pancen apik, kan?

Intine ora kanggo nyuda perusahaan supaya ora nggunakake lan nggunakake media sosial. Kosok baline. Yen bisnis sampeyan pengin nggunakake target manifesto ing ndhuwur, aku ora ragu manawa media sosial bakal nyepetake bisnis sampeyan yen entuk sumber daya lan strategi sing pas. Yen target kasebut dudu tujuan perusahaan sampeyan, media sosial bisa uga ora cocog.

Mikir sadurunge kabisat! Banyune adhem lan jero. 🙂

Kredit gambar: (CC) Brian Solis. www.briansolis.com. Gambar yaiku dening Hugh MacLeod saka Gaping Batal.

3 Komentar

  1. 1

    Aku setuju kabeh. Aku krungu akeh perusahaan sing takon marang awake dhewe "Apa kita kudu ing Facebook kanggo golek pelanggan anyar?". Wangsulan sing paling utama yaiku ora, amarga bakal nggayuh tujuan pertama sampeyan: kasedhiya ing endi sing digoleki prospek. Wong menyang Facebook kanggo nyambung karo kanca lan kulawarga, nuduhake ngguyu, lan nyebutake awake dhewe. Dheweke ora golek perusahaan anyar kanggo bisnis. Perusahaan bisa nggunakake alat media sosial tanpa nggunakake alat kaya Facebook, sing ora dirancang kanggo mbantu golek prospek anyar. Mesthi wae, alat media sosial kanggo bisnis kudu ditambah, nanging ora ateges sampeyan nggunakake banteng nalika sing dibutuhake minangka magnet.

  2. 2

    Maca apik, matur nuwun kanggo nuduhake!

    Aku seneng karo dhaptarmu. Aku mikir bisa mbantu wong liya nyiyapake target bisnis lan ngetutake kanthi efektif. Aku seneng kiriman sing nampilake conto lan saran praktis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.