Cara Ngoptimalake Pelaporan Konversi AdWords Anyar

google adwords
Pitulungan Google Ads

Endi sing sampeyan seneng: Iklan digital sing narik perhatian sing narik 1,000 kunjungan situs web? Utawa kinerja sing alon sing ditampa mung 12 klik nganti saiki?

Pitakon trik. Wangsulane ora.

Paling ora, nganti sampeyan ngerti pirang-pirang pengunjung sing dikonversi.

Iklan sing ditarget super sing ngasilake lusin tindakan konversi sing kualifikasi bakal sepuluh kali luwih penting tinimbang sing narik atusan pengunjung sing ora nduweni kualifikasi sing ora ngonversi. Ing jagad sing saben klik entuk biaya, konversi dadi kunci. Pungkasan, apa gunane mbayar pariwara yen ora ngasilake lalu lintas sing mumpuni sing bisa ngasilake bathi?

Yaiku alesan babagan pangowahan paling anyar Google menyang editor laporan drag-and-drop AdWords. Anyar kolom pelacak konversi wenehi kontrol luwih akeh marang para pemasar babagan cara nampilake data supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing sejatine digunakake.

Dadi ...

Apa sing diganti karo Pelaporan Konversi AdWords?

A anyar mata uang kolom wis ngganti Konversi kanggo optimalisasi. Kolom anyar iki nampilake data kanggo kabeh tumindak konversi kanthi setelan optimisasi disetel menyang "aktif".

Kangge, an Kabeh Konversi kolom wis ngganti Perkiraan konversi total. Kolom iki nuduhake data kanggo kabeh konversi — apa sampeyan wis ngoptimalake on or mati.

Apa tegese pangowahan Pelaporan Konversi AdWords kanggo sampeyan?

Yen sampeyan ndeleng swasana gedhe ing konversi AdWords, aja gupuh. Sampeyan bisa uga kudu sawetara sawetara pangaturan supaya laporan sampeyan cocog karo definisi Google sing ganti konversi. Iki bakal nggawe sampeyan luwih gampang fokus ing konversi makro sing nggawe dhuwit bisnis sampeyan.

Pangowahan nglaporake konversi bakal kedadeyan kanthi otomatis, nanging ana sawetara langkah sing kudu sampeyan lakoni kanggo njamin data dikirim kanthi lancar lan lancar:

  1. Setel setelan sampeyan kanggo konversi makro lan mikro

Yen sampeyan durung nemtokake, nemtokake persis apa sing diarani a makro konversi kanggo bisnis sampeyan. Iki biasane duweni pengaruh langsung marang penghasilan perusahaan lan kalebu tuku nyata utawa niat kanggo tuku. Lengganan mbayar, dhaptar nyoba gratis lan panjaluk demo bisa dianggep konversi makro.

Kanggo mesthekake konversi sing ngasilake bathi kasebut ditampilake kanthi bener mata uang kolom, priksa saben priksa manawa wis disetel kanggo dioptimalake: Pilih konversi sing pengin diowahi, banjur klik Owahi setelan> Optimisasi lan priksa manawa wis disetel on.

Kajaba iku, sampeyan kudu mateni setelan optimasi kanggo maksud apa wae mikro konversi — kayata ndhaptar buletin email utawa ngetutake sampeyan ing media sosial. Konversi kasebut isih bakal dilaporake, bebarengan karo kabeh konversi makro, ing Kabeh Konversi kolom.

  1. Nganyari saringan.

Yen sampeyan wis ngirit saringan referensi utawa nggunakake konversi kanggo ngitung, priksa manawa iki bisa digunakake kanthi bener. Contone: Yen sampeyan wis nemtokake sawetara konversi mikro menyang mati, sampeyan kudu ngganti saringan kanggo nggunakake kolom "Konversi" anyar supaya ora ana gangguan nalika nglaporake.

Filter Kampanye Google Adwords
  1. Anyari aturan otomatis.

Yen sampeyan nggunakake aturan otomatis or kolom adat kanggo nglacak konversi, mriksa lan nganyari setelan sampeyan supaya bisa tetep bisa diarepake. Maneh, sampeyan bakal pengin nggunakake sing anyar mata uang kolom kanggo mesthekake manawa aturan kasebut terus ngandhani nalika ana pengaruh iklan ing garis dhasar bisnis sampeyan. Yen sampeyan nggunakake skrip kanggo ngotomatisasi tugas rutin, sampeyan bakal mriksa kode lan mesthekake apa wae sing diarani a konversi dianyari kanggo nggambarake pangowahan.

Kanggo ngringkes: Pangowahan paling anyar Google kanggo nglaporake AdWords bakal luwih gampang nglacak data sing paling penting kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan mung kudu njupuk sawetara langkah cepet kanggo mesthekake kolom, filter lan aturan sampeyan disesuaikan kanggo nggambarake pangowahan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.