Intelijen Visual Netra: Monitor Merek Sampeyan kanthi Online

Kacerdhasan gawéyan

Netra minangka startup sing ngembangake teknologi Pangenalan Gambar adhedhasar riset AI / Deep Learning sing ditindakake ing MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory. Piranti lunak Netra nggawe struktur kanggo perumpamaan sing durung kabentuk sadurunge kanthi kajelasan sing luar biasa. Sajrone 400 milidetik, Netra bisa menehi tag gambar sing dipindai kanggo logo merek, konteks gambar, lan karakteristik wajah manungsa.

Konsumen nuduhake 3.5 milyar foto ing media sosial saben dina. Sajrone citra sing dituduhake kanthi sosial, ana wawasan penting babagan kegiyatan, minat, pilihan merek, sesambetan, lan prastawa utama urip.

Ing Netra, kita nggunakake AI, sesanti komputer, lan sinau jero kanggo mbantu para pemasar luwih ngerti apa sing wis dituduhake konsumen; teknologi kita bisa maca gambar kanthi skala gedhe sing sadurunge ora bisa ditindakake. Kanggo ngrampungake, kita miwiti nganggo sampling gambar sing ditemokake online sing ngemot logo tartamtu. Banjur kita njupuk, ujar, logo Starbucks, lan ngowahi sawetara cara kanggo nggawe set latihan sing ngidini teknologi bisa ngerti logo Starbucks sing kleru, utawa ing adegan rame kaya toko kopi. Banjur, kita nglatih model komputer nggunakake kombinasi konten organik lan gambar sing diganti kanthi sintetis. Richard Lee, CEO, Netra

Ing ngisor iki minangka conto gambar sing piranti lunak Netra sing dipangan saka Tumblr. Sanajan katrangan kasebut ora kasebut Watu Lor, Piranti lunak Netra bisa mindhai foto lan ndeteksi anane logo ing antarane item liyane sing disenengi, kalebu:

  • Obyek, adegan, lan kegiyatan kayata Mountaineering, Summit, Adventure, Snow, lan Winter
  • Lanang putih umur 30-39 taun
  • Logo merek North Face kanthi kapercayan 99%

Identifikasi Visual Netra

Netra nawakake akses menyang dashboard adhedhasar web kanggo ngunggah citra lan / utawa nganalisa citra sosial sing digawe saka Twitter, Tumblr, Pinterest, lan Instagram. Piranti lunak iki kasedhiya komersial kanggo pelanggan liwat dashboard adhedhasar web utawa API kanggo perusahaan perangkat lunak perusahaan. Teknologi inti Netra uga bisa ditrapake kalebu ngindeks gambar lan telusuran (manajemen aset digital) lan telusuran visual.

Dashboard Netra

Pangguna bisa ndeleng Analytics ing label gambar lan wangsuli pitakon kunci kayata:

  • Endi merekku ditampilake ing citra lan ing konteks apa?
  • Apa demografi sing ana gandhengane karo merekku ing perumpamaan?
  • Apa demografi sing ana hubungane karo merek pesaingku?
  • Kegiatan / merek apa sing dadi minat para konsumen?

Pangguna bisa nyaring citra adhedhasar level keterlibatan uga konteks foto. Netra uga nduweni kemampuan kanggo nggawe pamirsa khusus adhedhasar konten sing dikirimake ing citra media sosial. Contone, Reebok bisa nggunakake piranti lunak kanggo target konsumen sing aktif olahraga dening target Crossfit menyang konsumen sing wis masang foto awake dhewe melu kegiatan olahraga sajrone rong minggu kepungkur.

Kita yakin manawa duwe teknologi paling apik ing kelas ing merek lan ndeteksi logo. Kita uga mbedakake karo kemampuan pangenalan gambar tambahan. Mung ana siji perusahaan liyane sing bisa nggawe merek, logo, obyek, adegan, lan manungsa, lan iku Google. Ing tes kepala utawa kepala, kita nindakake kaping pindho luwih apik tinimbang tes kasebut. Solusi intelijen visual Netra bisa nyedhiyakake data sing penting banget kanggo nambah data konsumen sing wis ana (kayata informasi profil, teks teks, data cookie) sing wis dienggo pengiklan sosial. Richard Lee, CEO, Netra

Aplikasi praktis kalebu ngawasi merek, ngrungokake sosial, pembelaan sosial, pemasaran influencer, riset pemasaran lan pariwara.

Nyuwun Akses menyang Netra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.