Cara Sindikasi Konten B2B Sampeyan Kanggo Nggawe Pitunjuk nganggo NetLine Portal

Portal Kampanye B2B Netline

NetLinePortal minangka platform generasi timbal B2B gratis sing agensi bisa nggawe kampanye sindikasi konten kanggo ndorong kesadaran utawa njupuk petunjuk.

Sistem kasebut nyedhiyakake rong penawaran sing beda:

  • LeadFlow kanggo nggawe petunjuk, ngidini sampeyan sindikasi konten, aplikasi filter saringan lan skor, jalanake pemasaran basis akun, tambahake pitakon khusus, atur anggaran lan jadwal, akses laporan kampanye, lan tampa petunjuk kualitas. Ndhuwur diwiwiti $ 9 saben timbal.
  • KontenFlow kanggo ndorong kesadaran merek kanthi sindikasi konten sampeyan lan ngakses laporan kampanye. Iki gratis kanggo kabeh pangguna.

NetLine ngoperasikake jaringan sindikasi konten B2B paling gedhe ing donya, RevResponse, sing ngidini nyambungake konten sampeyan karo pamirsa sing bener. Jaringan kasebut nyekel data pihak kapisan sing langsung dikirim dening anggota sing ngrampungake formulir kanggo njaluk konten sampeyan.

Mitra penerbitan, kaya kita, aktif melu ing ngendi dheweke menehi konten anyar sing khusus kanggo kapentingan pamirsa, ngawasi kinerja, lan nganalisis demografi pamirsa kanthi Laporan Kepemilikan Pemirsa (AIR). Lan ora mung situs apa wae sing ditampa, RevResponse duwe tingkat penolakan 99% kanggo aplikasi penerbit anyar sing bakal gabung.

Proses persetujuan kalebu pemeriksaan menyeluruh kanggo mesthekake yen kabeh penerbit entuk pedoman komunitas sing ketat, menehi pengiklan karo:

  • Konten Nyata - Konten sampeyan ana ing perusahaan sing apik - diterbitake menyang perpustakaan konten profesional paling gedhe ing web, TradePub.com, duweke NetLine. Anggota kasebut bisa njaluk konten sampeyan lan ngakses kapan wae saka piranti apa wae ing perpustakaan pribadi.
  • Sambungan Nyata - Yen sampeyan mbukak jaringan sindikasi konten B2B paling gedhe lan njupuk profil nyata langsung saka para profesional, sampeyan ora prelu menyang papan liya - kabeh petunjuk digawe dening platform, karo penerbit. Takon saka ngendi timbal sampeyan lan dheweke bakal menehi katrangan - alamat IP, timestamp, lan liya-liyane - transparansi 100%.
  • Keterlibatan Nyata - Jaringan sindikasi konten B2B lan perpustakaan sumber daya ndhukung interaksi pangguna nyata ing ngendi 125 yuta + profesional aktif riset lan ngonsumsi konten saben wulan - iku tujuwane nyata. Tumindak luwih saka a tampilan kaca, tumindak kasebut kalebu panjaluk konten, konfirmasi email, lan undhuhan konten kanthi kaleksanan kanthi wektu nyata. 80% konten sing diterbitake sing dijaluk diunduh sajrone telung dina.
  • Kualitas Nyata - Proses pembersihan data sing dimilikake distandardisasi ing kabeh kampanye sing nglindhungi kualitas petunjuk sing dijupuk. Solusi adhedhasar kinerja lan tim ahli generasi timbal mesthekake yen sampeyan mung bakal mbayar petunjuk sing cocog karo target kampanye sing ditugasake - ora kalah.
  • Wong Nyata - Keanggotaan kalebu ewu profesional sing wis ngirim profil profesional 15+ poin kanggo ngakses perpustakaan sumber daya, dadi kualifikasi minangka pamirsa sing melu - Ora ana dhaptar sing dituku utawa disewakake. 40 yuta + potongan konten wis dikonsumsi dening para anggotane sajrone lelungan riset profesional karo NetLine.
  • Keamanan Nyata - Proses generasi utama dilindhungi wiwitan rampung liwat langkah-langkah keamanan komprehensif kalebu scan kerentanan keamanan Qualys terus-terusan lan enkripsi SSL.
  • Nilai Nyata - NetLine makarya miturut limang nilai inti: inovasi, kerja tim, integritas, kepuasan pelanggan, lan akuntabilitas. Teknologi canggih lan skala gedhe dipanggonke kanthi unik kanggo nggayuh asil sing digoleki para pemasar - ora bakal ngrusak kasuksesan kanthi nglanggar aturan. NetLine ngurmati CAN-SPAM, CASL, lan Registri Aja Telpon.

Mlebu kanggo Netline Portal Gratis Mlebu kanggo Demo Netline

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi ing kiriman iki nganggo NetlinePortal lan RevResponse.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.