Kepiye Netflix Nambah Keterlibatan Pelanggan Nggunakake Data Gedhe

Big Data lan Netflix

Pengalaman pelanggan pelanggan bakal menehi pengaruh sing gedhe banget kanggo disimpen utawa ora dadi klien lan yen bisa didol. Nangkep panggunaan aplikasi minangka sarana penting kanggo nindakake iki. Yen sampeyan toko ritel, bisnis, utawa layanan - review, ngasilake, rujukan, telpon, lan frekuensi mbuwang bisa nyedhiyakake data luar biasa sing bisa prédhiksi prilaku tuku.

Iki penting banget kanggo bisnis. Sanajan prilaku pelanggan sampeyan ora tanggung jawab karo tim pemasaran, sampeyan pancen bakal ngganggu. Nalika para pemasar bisa uga ora bisa ngowahi pengalaman pelanggan, pancen kudu ngawasi lan nganalisa pengaruhe ing konversi, nilai upsell, retensi lan rujukan.

Netflix lan Data Gedhe

Data gedhe mbantu Netflix mutusake program sing bakal dadi minat sampeyan lan sistem rekomendasi Netflix nyebabake 80% konten sing ditonton ing platform Ngelingi pentinge data iki, Netflix malah nawakake hadiah $ 1 yuta ing taun 2009 kanggo klompok sing nggawe algoritma paling apik kanggo ngramal kepiye pelanggan seneng film adhedhasar rating sadurunge.

Algoritma mbantu Netflix ngirit regane $ 1 milyar saben taun saka retensi pelanggan. Infographic iki saka FrameYourTV rincian kepiye. FrameYourTV duwe sumber kanggo bingkai TV khusus lan gaweyan tangan lan televisi kaca.

Big Data lan Netflix

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.