NetBase: Platform Intelijen Sosial Perusahaan

NetBase

NetBase, sadurunge dadi Accelovation, minangka platform intelijen sosial perusahaan sing ngidini peneliti pasar ngukur keterlibatan media sosial.

Platform Pemantauan Basis Bersih nguatake para pemasar kanthi ngawasi lan alat pangukuran wektu nyata sing nyedhiyakake wawasan cepet lan interaktif babagan apa sing nyebabake pendapat lan prilaku pelanggan. NetBase Insight Workbench nyedhiyakake sawetara peneliti kanggo pasar Analytics, denah lan alat riset.

Mangkene conto Indeks BrandBassion Netbase, digunakake kanggo nemtokake analisis kompetitif merek (kanthi conto belanja plesir ing pengecer utama):

CustomerBase, alat mburi mburi sing digunakake Platform Intelijen Sosial, nyusup jaring, indeks kegiatan online 12 wulan sadurunge, lan nggabungake sentimen tematik, pendapat, lan perspektif merek, menehi wawasan sing bisa ditindakake.

Pembeda utama saka alat liyane sing padha yaiku ngolah basa Alami. CustomerBase nggabungake tembung mandeg kayata amarga, by, kanggo or sawise Google lan mesin telusuran tradisional liyane ora dianggep. Gawan semono ngidini deciphering konteks uga sentimen nyata, saengga perspektif luwih apik. Kasus: Google bakal menehi tandha mbakar kanthi konotasi negatif, nanging bakal dianggep CustomerBase mbakar ing cahya positif nalika tembung kasebut digunakake ing konteks obat cuci mulut.

USP utama kaloro yaiku volume data sing akeh. 12 wulan kegiatan padha karo rong puluh milyar bait swara saka luwih saka pitung milyar dokumen digital. Perusahaan kasebut ngaku ngindeks 50,000 ukara menit saka sumber kayata Facebook, blog, forum, Twitter, lan situs panelitian konsumen sing diadhepi publik.

Pemasar bisa nggunakake NetBase minangka alat riset pasar, kanggo ngawasi media sosial, utawa kanggo entuk laba investasi sosial. Saka situs kasebut:

  • Ndandani koreksi kursus sing luwih cepet nambah sukses kampanye lan ngasilake bathi. Yen swara sosial langsung ngandhani babagan kampanye apa sing sukses lan kenapa perjuangane, sampeyan bisa tumindak kanggo nambah bathi marketing.
  • Nambah jangkauan kampanye kanthi ngenali pengaruh utama lan prospek. Sampeyan ngerti ana "VIP sosial" ing njaba - wong sing swarane keprungu nalika menehi ewonan pengikut babagan merek lan pesaing sampeyan. Ngerteni sapa sejatine lan menehi alasan luwih akeh kanggo melu. Sinau luwih lengkap
  • Nggawe produk anyar kanthi sukses dening ngawasi resepsi pelanggan kanthi proaktif kanggo produk anyar nalika mlebu pasar lan menehi respons sing cepet, terkoordinasi kanggo masalah lan keluhan sing bakal ana. Waca liyane babagan solusi peluncuran produk anyar.
  • Ngawasi kesehatan merek kanthi luwih asring. Nggawe keputusan merek sing luwih apik lan akselerasi nanggepi ancaman merek kanthi serangkaian KPI kanggo ngukur lan ngatur kesehatan merek sosial kanthi wektu nyata. Waca liyane babagan solusi analisis merek. Kanggo ndeleng kepiye kesehatan merek sosial ditrapake kanggo masalah bisnis nyata, waca analisis Starbucks ing blog kita.
  • Prediksi tumindak pesaing lan nanggapi luwih cepet kanggo ancaman kompetitif kanthi analisis wektu nyata cepet ing merek saingan. Sinau luwih lengkap lan deleng indeks Brand Passion kita ing tumindak ing blog NetBase.
  • Ngerteni tanggepan sosial sing jero kanggo kampanye, kanggo njupuk keputusan sing tepat. Deleng blog kita kanggo sinau luwih lengkap babagan cara Wall Street Journal nggunakake NetBase kanggo laporan pelacak sentimen mingguan.
  • Lakukan luwih akeh karo anggaran lan sumber daya sing ana. Solusi NetBase kanthi normal normal lan nyusun komentar media sosial dadi kategori lan metrik sing migunani. Ora ngurutake liwat ewonan komentar kanthi manual, sumber sampeyan kasedhiya kanggo nambah kampanye.

Pesthekake nyekel kanca kita, Jason Falls, sing nindakake Webinar Smarts Sosial kanggo Netbase tanggal 15 Agustus 2012: Cara KISS kanggo Sukses Pemasaran Digital.

One comment

  1. 1

    Yen sampeyan Tuku Penggemar Facebook jumlah pengunjung ing kaca sampeyan kanthi mlaku kaya situs sampeyan bakal saya tambah, supaya sampeyan bisa nggunakake jejaring sosial umum kanggo nambah penghasilan. Saiki akeh wong sing nggunakake situs jejaring sosial ing tuku kanggo ngubungi kanca lan kulawarga. Kanthi akeh pelanggan sing mbukak jaringan saben dina sampeyan duwe calon tanpa wates kanggo nyedhiyakake perusahaan, layanan lan barang menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Tuku penggemar Facebook ing komunitas sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.