Rekomendasi kanggo Kertu Bisnis?

kertu bisnis paul allen

My son and I are watching American Psycho. It's a disturbing movie, but the pemandangan kertu bisnis minangka favoritku (Huey Lewis minangka detik sing cedhak).

Aku wis kertu bisnis adhedhasar blog for a while, but now that I've changed my domain name, I'd like to get something unik banget.

Ana ide? Mboten wonten ing balung, mangga.

8 Komentar

  1. 1

    Oh, apa wae sing sampeyan lakoni, aja nganggo Vista Print maneh. Ayo, paling ora aku dikutip maneh, mengko sampeyan bisa entuk kertu luwih cepet.

    Aku bakal mikir babagan desain unik.

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Aku ora ngerti babagan kertu bisnis, nanging aku ngerti manawa American Psycho minangka film sing apik. Utamane yen sampeyan bisa nemokake humor sing peteng lan ora nyenengake. Aku seneng banget. Salah sijine favoritku kabeh wektu.

  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Pilihan liyane yaiku layanan kaya TextID – cara anyar sing dibukak kanggo mbantu wong komunikasi karo pelanggan, kolega lan kanca? TANPA kertas. TextID ngidini pangguna tuku teks? Domain sing unik?, Kayata jeneng utawa bisnis sing ngidini mbukak informasi kontak lan pesen kanthi cepet lan gampang. Contone, ID bisa menehi ID, perawatan pekarangan utawa Angie, lan teks panampa sing diarani 555411. Mung sawetara wektu, dheweke bakal nampa teks bali menyang telpon kanthi informasi kontak lan pesen sing dipilih anggota TextID, sing uga bisa nyakup file pdf utawa brosur.

    Temenan layanan anyar kasebut nduweni macem-macem aplikasi, saka pribadi nganti komersial. Apa kanggo makelar sing pengin golek rega lan informasi omah menyang calon pembeli nalika lagi golek omah, guru hip sing nyedhiyakake informasi tugas tes lan informasi paling anyar, restoran sing ngeterake spesial mingguan, promotor klub meksa band akhir minggu, utawa ana sing pengin nggawe adegan kencan dadi luwih gampang, Teks ID bisa digunakake kanggo macem-macem pangguna.

    Priksa ing http://www.textid.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.