Navigasi Aturan Wadhah Kontes Facebook lan Undhang-undhang

aturan facebook kanggo kontes

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan mbutuhake wong sing mlebu ing Kontes Facebook utawa promosi undhang-undhang kanggo kaya kaca sampeyan, nanging sampeyan ora bisa mbutuhake utawa malah njaluk nuduhake kaca sampeyan? Hei, iku platform lan pangguna, mula bisa nggawe aturan sing dikepengini. Yen sampeyan pengin njaluk pangguna, sampeyan kudu navigasi pedoman promosi saka Facebook - lan para warga ing Shortstack wis nggabungake infographic ringkes iki sing nuduhake apa sing kudu ditindakake lan ora kudu promosi Facebook.

Promosi Facebook kudu diluncurake ing Facebook Page… Sampeyan ngerti, alat sing apik sing didhelikake kanggo pangguna kajaba sampeyan mbayar promosi? Doh! Bener ... aja mikir sampeyan bakal uwal saka promosi lan promosi apik tenan, priksa manawa sampeyan duwe dhuwit kanthi siyap kanggo promosi lan nyatane entuk target sing apik.

Kita duwe mitra media sosial sing entuk asil sing luar biasa karo promosi, mula aja nganti ilang. Iki minangka alat akuisisi sing apik banget lan bisa nggawa akeh bisnis menyang bisnis, produk utawa layanan sampeyan. Priksa manawa mesthi nyekel alamat email saka sing mlebu lan siyap nindakake akeh pemasaran ulang lan pemasaran email kanggo nuntun konversi. Entri kontes mung wiwitan!

Oh… lan priksa pandhuan kasebut sadurunge saben kontes utawa undhang-undhang, aturane ganti saben-saben! Wong-wong ing Tumpuk Sosial terusake prekara iki amarga kaca Facebook dikembangake lan mentega!

aturan promosi-facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.