Pandhuan Lapangan kanggo Navigasi Media Sosial

pandhuan lapangan media sosial

Infographic iki saka Lemonly lan 9clouds sing nyedhiyakake pemahaman babagan cara navigasi media sosial cukup unik. Tujuane yaiku nggambar gambar sing jelas kanggo njawab telung pitakonan sing mesthi ditampa 9kelas - Jaringan apa sing kudu digunakake? Napa aku kudu nggunakake Pinterest utawa Google Plus utawa [masang jaringan]? Jaringan apa sing paling apik kanggo bisnisku?

Infographic media sosial kalebu statistik utama, target pasar, pamirsa lan komitmen wektu kanggo saben jaringan. Sanajan sampeyan mung duwe sawetara menit, potongan iki bakal menehi ringkesan babagan jaringan lan manawa cocog kanggo sampeyan / entuk wektu sampeyan.

Pandhuan Lapangan-Infographic_FINAL1

9 Awan lagi diluncurake Navigasi Media Sosial: Pandhuan Lapangan. Infografis nyorot jaringan sing bakal ditampilake ing buku kasebut lan menehi saran babagan sawetara konten buku.

One comment

  1. 1

    Infografis sing nyenengake kanggo nuduhake statistik panggunaan saben media sosial. Sampeyan kudu sinau luwih manawa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.