Pariwara Asli ing Pemasaran Konten: 4 Tips lan Trik

Pariwara Asli

Pemasaran konten ana ing endi-endi lan mula angel dadi prospek dadi pelanggan full-time saiki. Bisnis khas meh ora bisa entuk apa-apa kanthi mekanisme promosi sing mbayar, nanging bisa sukses nambah kesadaran lan bisa nggunakake bathi pariwara asli.

Iki dudu konsep anyar ing wilayah online, nanging akeh merek isih gagal ngeksploitasi kanthi maksimal. Dheweke nggawe kesalahan gedhe amarga pariwara asli kabukten minangka salah sawijining taktik promosi sing paling nguntungake sing meh njamin bisa ngasilake investasi sing dikarepake.

Nanging kepiye fungsine? Apa sampeyan bisa nggawe keseimbangan antarane iklan asli lan pemasaran konten? Yen sampeyan ora yakin kepiye carane njawab rong pitakonan iki, terus maca kanggo sinau prinsip dhasar pariwara asli ing pemasaran konten. 

Ora rahasia manawa pemasaran konten nguwasani alam semesta digital, nanging kepiye pariwara asli? Yen sampeyan pengin ngerti cara kerjane, sampeyan kudu ngerti tegese lan priksa statistik dhasar ing lapangan iki.

Apa Pariwara Pribumi?

Pariwara asli yaiku nggunakake iklan mbayar sing cocog karo tampilan, kesan, lan fungsi format media sing ditampilake. Sampeyan bakal kerep ndeleng iklan asli minangka bagean saka newsfeed media sosial utawa situs web favorit minangka rekomendasi artikel. 

Outbrain

Statistik Pariwara Asli

Format konten kaya padha karo pilihan editorial platform komunikasi tartamtu. Iki sing nggawe pariwara asli dadi efektif lan dipercaya:

  • Iklan tampilan asli ngasilake tingkat klik-tayang (RKT) kaping 8.8 luwih dhuwur tinimbang iklan tampilan khas. 
  • 70% saka pelanggan luwih seneng sinau babagan produk liwat konten tinimbang iklan tradisional. 
  • Rong pertiga pangguna nemokake isi sing disaranake dadi bentuk pariwara asli sing paling migunani.
  • Pengiklan AS meh ngentekake $ 44 milyar ing iklan asli saben taun. 

Keuntungan Pariwara Asli ing Pemasaran Konten

Pariwara pribumi pancen kuat, nanging sampeyan kudu ngerti manawa duwe kaluwihan praktis sing jembar. Mangkene mupangat utama pariwara asli ing pemasaran konten:

  • Iklan asli ora ngganggu: Beda karo format promo liyane, pariwara asli kalebu pangguna lan ora ngganggu. Kaya jeneng sing diandharake, iklan kaya ngono katon alami lan organik, sing nggawe dheweke luwih disenengi tinimbang iklan spanduk utawa nyembul. 
  • Iklan asli bisa dipercaya: Wong asring nganggep pariwara asli bisa dipercaya lan dipercaya. Ora ngagetne, utamane yen sampeyan nggawe campuran pariwara lan pemasaran konten sing sampurna. Ing kasus iki, sampeyan mung bisa ngematake pamirsa kanthi konten promo kanthi wawasan.
  • CTR sing luwih dhuwur: Iklan pribumi duwe rasio klik-tayang (CTR) sing luwih dhuwur tinimbang formulir pariwara standar, sing dadi akibat saka kredibilitas lan kapercayane. Jinis pariwara iki ora meksa banget, mula pangguna ora mikir yen nggunakake konten lan pungkasane bakal melu. 
  • Iklan asli cocog karo kabeh wong: Kombinasi pariwara asli lan nggawe konten cocog banget karo kabeh wong sing melu bisnis. Pelanggan seneng banget amarga ngirim konten sing berkualitas, dene penerbit seneng amarga ora ngganggu postingan organik. Pungkasane, pengiklan seneng pariwara asli amarga ngasilake asil sing dituju. 
  • Pariwara asli cocog karo kabeh platform: Sampeyan bisa nerbitake iklan asli ing meh kabeh saluran komunikasi. Saka media sosial lan situs web nganti majalah lan brosur tradisional, pariwara asli ditrapake kanggo kabeh media. 

4 Cara Ngapikake Iklan Native 

Saiki sampeyan wis ngerti fitur kritis pariwara asli, siji-sijine sing kudu ditemtokake yaiku sinau cara masangake karo upaya pemasaran konten. Kita nyiyapake dhaptar papat tips lan trik praktis:

Tip #1: Apa sing sampeyan pikirake ing pamirsa

Aturan pisanan pariwara asli ora kudu fokus karo merek lan nulis kanthi target target. Aja lali, pariwara asli kanthi performa paling dhuwur ora kalebu konten sing unggul sing menehi inspirasi kanggo para pamiarsa kanthi semangat lan kualitas sing nyata. 

Tugas sampeyan yaiku nganalisa minat prospek lan fokus ing topik sing cocog karo pangarepan, pangarep-arep, kabutuhan, lan kapercayan. 

Jake Gardner, lan panyedhiya tugas at layanan nulis profesional, ujar manawa penting kanggo ngerti kepiye konsumen mikir babagan subyek: "Coba goleki masalah sing lagi diadhepi. Kanthi mangkono, sampeyan bisa nyiyapake konten kanthi kualitas dhuwur sing nyengkuyung supaya kabeh wong tumindak nalika maca. ”

Sanalika, sampeyan kudu mikir babagan saluran distribusi sing paling apik. Apa sampeyan pengin nampilake iklan liwat jaringan sosial utawa mbukak kaca sing disaranake? Rekomendasi kita kanggo ngeksploitasi saluran sing sampeyan ngerti bisa nggayuh target target khusus. 

Tip #2: Gawe salinan standar

Umume para pemasar nganggep tip kapindho minangka sing penting amarga ana bedane antarane kampanye sing sukses lan iklan sing kurang performa. Yaiku, sampeyan kudu nindakake kabeh prelu nyiyapake salinan sing cocog kanggo saben iklan pribumi kanthi individual. 

Iki artine apa? 

Kaping pisanan, konten kudu akeh informasi, pendidikan, lan / utawa nglipur. Kapindho, pariwara asli dijangka objektif lan ora bias. Intine yaiku nggawe kesimpulan adhedhasar data lan ndhukung pratelan sampeyan kanthi bukti. 

Sanalika, kiriman sampeyan kudu sampurna ing babagan ejaan lan tata bahasa. Ana kesalahan sing bisa ngrusak reputasi sampeyan, mula luwih becik mriksa saben konten kaping pindho sadurunge urip. Yen proofreading ora cocog karo sampeyan, luwih becik sampeyan nggunakake platform digital kaya Grammarly or Hemingway

Tip #3: Ngoptimalake kaca kebangkrutan

Tujuan utama kabeh iklan asli yaiku ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan sing cocog. Ing kahanan kaya ngono, sampeyan kudu priksa manawa kaca kebangkrutan cocog banget karo pesen konten sing digawe. 

Penting nggunakake gaya lan nada panulisan sing padha supaya bisa njamin tingkat konsistensi merek kanthi optimal. Mesthine, kaca kebangkrutan kudu ningkatake produk utawa layanan sing diwaca prospek sampeyan. 

Pungkasane, kaca iki kudu ngemot ajakan tumindak (CTA) sing jelas lan katon banget. Tombol CTA sing dipanggonke kanthi tepat menehi pandhuan tambahan kanggo para pengunjung lan nuduhake carane melu nalika kebangkrutan.

Tip #4: Ngukur kanggo nambah

Tips paling pungkasan ing dhaptar yaiku ngukur asil konten pariwara asli amarga mung cara kanggo ningkatake kampanye mbesuk. Tugas iki luwih gampang yen sampeyan nemtokake target sing bener lan nemtokake indikator kinerja utama (KPI). 

Umumé, akeh pengiklan fokus ing rong paramèter - tampilan lan klik. Sanajan loro KPI pancen penting, saranake sampeyan fokus ing faktor kaping telu sing langsung nuduhake sukses utawa kegagalan kampanye sampeyan. Kita ngomong babagan keterlibatan sawise klik, parameter utama sing nuduhake kinerja iklan asli kanthi jelas.

Ing ngisor Line

Nggawe konten minangka salah sawijining konsep pemasaran sing paling berpengaruh ing jaman kita, nanging ora gampang nemokake papan sampeyan ing srengenge digital kanthi akeh pesaing ing saben ceruk. Iki minangka langkah-langkah pariwara asli kanggo mbantu bisnis ningkatake keterlibatan pangguna. 

Ing kiriman iki, kita nerangake konsep pariwara asli lan nuduhake sampeyan papat cara kanggo sukses nggabungake karo pemasaran konten. Sampeyan kudu nggunakake tips lan trik iki kanggo ngrancang kampanye pariwara asli sing luwih apik, nanging priksa manawa nulis komentar yen sampeyan butuh saran saka pihak - kita bakal seneng mangsuli!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.