Lansekap Teknologi Pariwara Asli taun 2018 tetep saya gedhe

Platform Pariwara Asli

Kaya kasebut sadurunge ing Kabeh sing Sampeyan Perlu Sinau babagan Intelijen Ponggawa lan Pengaruh ing PPC, Native, lan Advertising Display, iki minangka rong bagean artikel sing fokus ing media berbayar, intelijen buatan lan pariwara asli. Pirang-pirang wulan kepungkur aku nganakake riset akeh ing wilayah tartamtu sing dadi terbitane rong ebook gratis. Sing pertama, Kabeh sing Sampeyan Perlu Sinau babagan Marketing Marketing lan Intelijen Artipis, kasebut ing artikel kapisan. Kapindho nggambarake apa sing aku nemokake katalog lanskap teknologi pariwara asli 2018 - Pandhuan Global kanggo Teknologi Pariwara Asli 2018.

Saka 2017 nganti 2018, ana meh 50% jumlah vendor teknologi iklan asli. Saka 272 nganti 402. Metodologi kategori lan proyek umume bisa ditemokake ing kene.

Lansekap Teknologi Pariwara Asli 2018

Lansekap Teknologi Pariwara Asli 2018

Deleng Lansekap Teknologi Pariwara Asli 2018 (1200 dpi JPEG) Download Landskap Teknologi Periklanan Asli (PDF) 2018

Amarga kita wis mlebu Q2, aku mikir bakal mriksa tuwuhing lanskap teknologi iklan pribumi mung ing Q1 taun iki. Ing telung wulan kepungkur, lanskap kasebut tuwuh dening 48 vendor kanthi total 450. Kira-kira tambah 12% wiwit wiwitan taun 2018.

Ing tingkat pertumbuhan kasebut, lanskap vendor 2019 bakal nduwe pertumbuhan tahunan 48%, yaiku pertumbuhan sing pas saka 2017 nganti 2018. Saiki ayo goleki vendor sing ora nggawe lanskap teknologi iklan asli 2018 lan kategori sing ana.

Cathetan: Mung amarga vendor iki ora nggawe malang asli 2018 ora ateges ora ana ing taun 2017. Iki tegese aku nemokake Q1 taun 2018.

Programmatic / Networks / SSP / Exchange / Platform

  1. Patuh - Unit iklan pribumi lan non-pribumi
  2. Pengetahuan - Unit iklan asli lan non-pribumi program
  3. Adzerk - Platform teknologi lan API kanggo nggawe server iklan asli
  4. Isi Ngobong - Solusi label putih kanggo njupuk platform asli dhewe menyang pasar. Kanggo penerbit, pengiklan lan agensi
  5. DeepIntent - Unit iklan asli lan non-asli sing didhukung AI. Platform lan ijol-ijolan.
  6. Nambah Digital - Platform pariwara kabeh-kanggo-siji kanggo penerbit, panyedhiya konten lan penyiar
  7. Otak Industri - Suite sing ditawakake iklan premium premium kanggo penerbit lan pengiklan
  8. OptiServe - Platform sing nggampangake tuku lan adol inventaris asli lan non-pribumi saka Adiant
  9. RythmMax - Tukaran Omni-saluran kanggo RhythmOne
  10. Revenee - SSP pariwara asli program
  11. Ngatasi Media - Pariwara asli liwat CAPTCHA
  12. Ströer - Server iklan program kanthi kapabilitas asli lan dudu pribumi - Jerman, Austria, Swiss
  13. Yieldlab - Suite sing ditawakake iklan premium premium kanggo penerbit lan pengiklan - Native lan non-native

Programmatic Seluler / Jaringan / SSP / Tukaran / SDK

  1. Apple News App - Unit iklan asli ing aplikasi Apple News
  2. Tautan Media Cheetah - Monetisasi aplikasi lan akuisisi pelanggan nggunakake unit asli
  3. Glispa - Ganti programmatic mung seluler, panemuan konten lan materi iklan sing bisa dimainake
  4. Wong Madgic - Teknologi pariwara seluler programatis prediktif. Nyambungake penawaran lan permintaan.
  5. Opera Media Bisa - Angsal dening AdColony
  6. Pokkt - Mobile mung pertukaran biasane fokus ing video lan game

DSP / Teknologi Layanan Managed

  1. BizzClick - Platform iklan sing bisa diprogram kanthi lengkap kanggo asli, tampilan, seluler lan video
  2. maximus - Manajemen kampanye iklan asli lintas platform
  3. Sumpah - Platform sing mlebu menyang Gemini lan BrightRoll
  4. Pamirsa SoMo - DSP Layanan Diri digawe kanggo mbantu nyiyapake lan mbukak program pariwara Internet. Gesek liwat teknologi.

DSP Seluler

  1. CairanM - DSP swalayan mung seluler

Mung Video

  1. Biites - Pasar video kanggo nyambungake konten, merek lan penerbit
  2. GothamAds - Video mung SSP lan DSP

Augmented / Kasunyatan Virtual

  1. Anzu.io - Unit iklan lan format asli kanthi ajakan tumindak lan fitur interaktivitas canggih sing didhukung ing kabeh platform lan piranti utama

Media sosial

  1. ShareChat - Jaringan sosial paling cepet ing India

Manajemen Iklan Native Media Sosial

  1. Connectio - Platform iklan Facebook

Aplikasi Pesen

  1. Facebook Messenger - Unit konten sing disponsori ing feed

Atribusi lan Analytics

  1. Tembang - Lacak lan atribusi kanggo iklan lan pemasaran asli, dudu asli

Iklan Influencer

  1. Buzzanova - Platform sing didhasarake pengaruh kanthi distribusi mbayar ing jaringan lan media sosial
  2. Crowdtap - Nyambungake merek kanthi pengaruh mikro. Mbayar nggunakake hadiah - produk utawa layanan. Gamified
  3. Spider.Ad - Nyambungake pengaruh lan panyipta konten karo pengiklan

Pasar Konten sing Disponsori

  1. KontenDial (dening Triplelift) - Pasar konten sing didhukung kanthi programatik

E-buntut / E-niaga

  1. Gedhe - Piranti lunak penjual Amazon karo tim layanan sarung tangan putih
  2. Wawasan Ad Telusuran E-commerce (Kantar Media) - Alat intelijen kompetitif kanggo ngawasi iklan sing disponsori ing Amazon
  3. Sellics - Minangka piranti lunak manajemen PPC Amazon sing nglacak, nganalisa lan ngoptimalake kinerja
  4. Teikametrik - Piranti lunak sing ngoptimalake kampanye produk sing disponsori ing Amazon
  5. Bukak Viral - Platform intelijen lan penjual Amazon kanggo startup lan perusahaan

Blockchain kanggo Native

  1. adToken - Token sing nggawe teknologi adChain
  2. ClearCoin - Perusahaan teknologi sing kuwasa tuku lan adol media nyata babagan aplikasi desentralisasi lan lingkungan digital sing luwih jembar
  3. DATx - Terminal iklan digital sing nganggo Blockchain kanggo nggawe jaringan asli lan non-pribumi
  4. IVEP - Cross-Platform Cross-Platform lan Protokol Cross-Network Kanggo Konten Audio lan Video
  5. Market - Nyambungake blogger lan pengaruh media sosial karo pengiklan
  6. WildSpark - Platform kurasi konten sing didhukung Blockchain sing nyambungake kreator lan pengiklan

Ing-Game

  1. HQ Trivia (Intermedia Labs) - Pariwara asli ing aplikasi game sepele
  2. Playtem - Pariwara asli ing game video

Miturut ADYOULIKE, belanja iklan asli global bakal $ 85.5 milyar dening 2020 lan nggawe 30% kabeh belanja iklan kanthi global. Nomer Q1 sing cocog karo kabeh nomer saka taun kepungkur nggawe cetha manawa pertumbuhan lanskap teknologi pariwara asli ora mudhun. Wutah iki cocog karo paningkatan angka taun kepungkur - nyatane pancen padha. Para wirausahawan golek gaweyan kanggo tuwuh investasi pariwara asli.

Kanggo katrangan lengkap babagan lanskap teknologi pariwara asli bukak Institut Iklan Native. Download ebook lanskap gratis uga kasedhiya ana.

Download Ebook Pariwara lan Kecerdasan Buatan Asli

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.