Rungokake Apa Sing Penting ing Twitter karo Narratif

naratif

Narasi mentas ngluncurake alat kasebut adhedhasar teknologi telusuran laten kanggo nyaring gelombang pasang obrolan Twitter lan nyedhiyakake data tren sing migunani.

Tinimbang nyedhiyakake data sing garing lan kuantitatif babagan sentimen, jumlah retweet, lsp. Narasi asil povides diformat lan dipadhetke minangka obrolan peringkat (utawa crita) kanthi pengaruh. Antarmuka gampang, cepet lan ditata kanthi apik. Nggunakake pangguna kanggo ngenali data tren, nemokake artikel sing berpengaruh lan ngenali pengaruh.

Saiki beta (lan gratis), alat kasebut mlaku ing 10% Twitter Firehose lan duwe data Twitter minggu kepungkur. Mangkene conto conto sing aku temokake ing #marketingautomation:

Ngrujuk Sosial Ngrungokake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.