Analytics & TesMarketing Social Media

Rungokake Apa Sing Penting ing Twitter karo Narratif

Narasi mentas ngluncurake alat kasebut adhedhasar teknologi telusuran laten kanggo nyaring gelombang pasang obrolan Twitter lan nyedhiyakake data tren sing migunani.

Tinimbang nyedhiyakake data sing garing lan kuantitatif babagan sentimen, jumlah retweet, lsp. Narasi asil povides diformat lan dipadhetke minangka obrolan peringkat (utawa crita) kanthi pengaruh. Antarmuka gampang, cepet lan ditata kanthi apik. Nggunakake pangguna kanggo ngenali data tren, nemokake artikel sing berpengaruh lan ngenali pengaruh.

Saiki beta (lan gratis), alat kasebut mlaku ing 10% Twitter Firehose lan duwe data Twitter minggu kepungkur. Mangkene conto conto sing aku temokake ing #marketingautomation:

Ngrujuk Sosial Ngrungokake

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web