Pengujian Iklan Facebook, Otomasi lan Pelaporan

P5

Karo perusahaan sing golek cara kanggo nambah ROI saka keterlibatan media sosial, pasar media sosial B2B rame karo akeh platform pariwara. Merek lan pengiklan jebule duwe masalah akeh nalika nyoba nggabung karo platform, nanging saben platform duwe kekuwatan lan kekurangan sing unik, lan merek kudu ngenali sing paling cocog karo kabutuhane.

Mesin Iklan Nanigans mbantu perusahaan sing pengin nggedhekake efektifitas kampanye ing Facebook.

Mediapost: Kanthi nargetake pamirsa kanthi tumindak, panelitian Nanigans nemokake kampanye bisa nambah tarif klik-tayang 2.25 kaping lan nambah tarif tuku nganti 150%. Perusahaan kasebut ujar platform Ad Engine kanggo pariwara adhedhasar kinerja ing Facebook bisa nglacak mbuwang iklan kanggo tuku lan penghasilan utawa mateni situs kasebut. Iki menehi 1 milyar kesan saben dina, nyebabake 1.5 yuta tumindak sing gegandhengan karo iklan.

Biasane, pengiklan merek bakal nggawe lan nyoba iklan, nawarake slot iklan lan ngatur anggaran - kanthi manual. Nanigans ngotomatisasi kabeh proses kasebut supaya luwih cepet lan luwih efisien, nalika nggabungake tes multivariat, penawaran wektu nyata, lan optimalisasi otomatis.

Mesin iklan Nanigans ngetrapake tes multivariat, utawa tes cepet akeh judhul, deskripsi lan gambar, ing pamirsa target, kanggo ngenali iklan sing paling cocog karo saben kategori target pamirsa. Mesin uga nggunakake alat prilaku kanggo ngenali tembung kunci lan minat sing paling apik sing ana gandhengane karo merek utawa bisnis.

Algoritma bidaan lan optimasi otomatis Nanigan nggedhekake konversi. Pengiklan bisa milih nilai iklan lan nyetel algoritma kanggo ngoptimalake sing dikarepake. Contone, yen pengiklan pengin luwih akeh wong sing seneng kaca Facebook, pariwara kasebut bakal target wong sing "seneng" karo kaca kasebut, yen pengiklan pengin luwih akeh referensi, utawa luwih akeh tuku, optimasi iklan uga target para pamirsa.

Tambahan sing ditambahake yaiku Nanigans laporan sing kuat lan rinci sing nyedhiyakake peta dalan kanggo ngoptimalake belanja iklan. Contone, laporan babagan konversi nggawe eksplisit kampanye tartamtu sing ngasilake konversi maksimum, profil demografi konversi wicaksana kampanye, sawetara wektu nalika konversi ditindakake, lan liya-liyane.

P5
Efektivitas intervensi kasebut gumantung saka skala, sing bisa dadi sebab kenapa wong-wong Nanigans njaluk klien duwe anggaran pariwara Facebook minimal $ 30,000 + saben wulan.