MyYappyDog: CRM Sosial kanggo Agen Real Estate

myyappydog

Ana wiwitan anyar sing entuk sawetara daya tarik ing Indianapolis Agen Real Estate, lan diarani Anjing Yappy Kula. Yen sampeyan bisa nggabungake platform komunikasi sederhana sing mati karo platform manajemen hubungan pelanggan sing omong kosong, sampeyan bakal duwe CRM Sosial sing diarani My Yappy Dog.

3 saka 4 pelanggan agensi real estate ujar manawa bakal bisnis maneh karo agen, nanging mung 15%! Dawn Schnaiter, Pendhiri Anjing Yappy Kula.

Yen agen duwe solusi sing terjangkau lan sederhana kanggo njaga kontak karo para pelanggan, dheweke bakal kasedhiya yen wong-wong kasebut pindhah, dadi omah sing luwih gedhe, utawa nalika kulawargane utawa kanca pengin adol. Kabeh sing kudu ditindakake agen yaiku tutul basis kanthi rutin… lan Anjing Yappy Kula ayo padha nglakoni.

The Platform CRM sosial nduweni kemampuan ngirim ing kabeh saluran sosial, kothak mlebu sosial kanggo nampa gambar, kemampuan ngirim lan ngukur kampanye email akeh, lan manajer konten. Kolaborasi bisa ditindakake kanthi nggunakake akun asisten (tanpa dikenani biaya tambahan) kanthi ijin pangguna tartamtu babagan sing bisa lan ora bisa dideleng. Lan sing paling penting, nglaporake kegiyatan, adol lan biaya kalebu!

Kapabilitas CRM apik banget, ngidini sampeyan nunjukake klien sing paling penting lan gawe jadwal tugas kanggo komunikasi karo dheweke kanthi rutin.

Kaya dene startup sing paling hebat, My Yappy Dog didegake wong sing butuh kebutuhan - Fajar Agen Real Estate - Riann Stroud - manajer produk sing nggabungake platform! Aku seneng karo startup sing dibangun amarga pangguna frustasi amarga ora ana solusi sing kasedhiya.

Anjing Yappy Kula nawakake individu, tim lan perusahaan reregan!

Catetan: The Anjing Yappy Kula platform pancen cocog kanggo kontraktor utawa panyedhiya layanan… kanthi antarmuka wis bisa disesuaikan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.