Content Marketing

WordPress: Panelusuran lan Ganti MySQL nggunakake PHPMyAdmin

Aku nggawe modifikasi sethithik kanggo tata letak kaca saiki. Aku wis maca ing Blog John Chow lan ing Blog Problogger posisi iklan sampeyan ing awak postingan bisa nyebabake nambah penghasilan sing dramatis. Dean nggarap dheweke uga.

Ing situs Darren, dheweke nulis manawa mung masalah gerakan pamaca. Nalika spanduk ana ing sisih ndhuwur kaca, sing maca mlumpat tanpa fokus. Nanging, nalika iklan ana ing sisih tengen konten, sing maca sejatine bakal ngilangi.

Sampeyan bakal sok dong mirsani aku isih nyoba njaga kaca ngarep kanthi resik - nempatake pariwara ing njaba kiriman blog. Aku yakin manawa ngowahi lan nggawe dheweke luwih akeh ngganggu bisa ngasilake luwih akeh; Nanging, aku mesthi gelut amarga bakal mengaruhi para pamiarsa sing paling dakelingi - wong sing ngunjungi halaman omah saben dinane.

Salah sawijining masalah nalika nggawe iklan iki ing sisih tengen ndhuwur yaiku ing kene aku asring nyelehake grafis kanggo tujuan estetis lan nyandhang feed lan bedakake karo feed liyane. Aku biasane ganti potongan clipart ing sisih tengen utawa kiwa ing kiriman nggunakake:

Kiri Gambar:

 

Gambar Kanan:

 

Cathetan: Sawetara wong seneng nggunakake gaya kanggo iki, nanging keselarasan ora bisa digunakake ing feed sampeyan CSS.

Nganyari saben postingan nggunakake Telusuran lan Ganti:

Kanggo gampang ngowahi gambar siji-siji ing saben kiriman kanggo mesthekake kabeh gambarku tetep bisa ditindakake kanthi gampang kanthi nggunakake query Pembaruan ing PHPMyAdmin kanggo MySQL:

nganyari table_name set table_field = ganti (table_field, 'replacement_that', 'with_this');

Khusus kanggo WordPress:

nganyari `wp_posts` set` post_content` = ngganti (`post_content`, 'replacement_that', 'with_this');

Kanggo mbenerake masalah, aku nulis pitakon kanggo ngganti “image = 'kanan'” karo “image = 'left'”.

CATHETAN: Priksa manawa sampeyan kudu nggawe serep data sadurunge nganyari iki !!!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

16 Komentar

  1. Matur nuwun kanggo nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan topik iki. Aku wis ndeleng iklan ngiwa utawa nengen sing dibenerake sadurunge ing situs web liyane supaya katon minangka papan sing populer. Iklan sampeyan mili kanthi apik ing sisih tengen kiriman.

    Aku bisa ngalih menyang tengen mbenerake iklanku uga ing mangsa ngarep. Iku bakal menarik kanggo ndeleng yen ana revenue liyane kui minangka asil.

    1. Aku mesthi bakal nglacak wong-wong mau. Tayangan sakabèhé mudhun sithik saiki, saéngga revenue uga ketinggalan. Aku bakal menehi sawetara minggu kanggo ndeleng! Aku mesthi bakal nglaporake.

  2. Apa sampeyan entuk apa-apa karo iklan spanduk ing kaca indeks sampeyan, Doug? Aku ora apik karo wong-wong mau.

    Umumé, iklan in-post (180 lan 250 lebar) lan iklan sawise kirim (336 sudhut) wis entuk perhatian paling akeh.

  3. duwe masalah kanggo nganyari secondds karo "tengen" gabung ing mysql
    UPDATE ivr_data SET KANAN( WAKTU, 2 ) = '00' WHERE RIGHT( WAKTU, 2 ) != '00';

  4. Hey Doug. Mung nggunakake instruksi sampeyan kanggo nganyari alamat email ing WP DB. Makarya kaya pesona. Matur nuwun.

    BTW, nemokake kiriman iki ing Google, nggoleki "nggunakake query panggantos mysql." Teka 3.

  5. Iki makarya kanggo kula

    UPDATE wp_posts SET post_content = GANTI( post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

    mbok menawa 'ngganti' kudu dikapitalisasi

  6. Matur nuwun! Mine mekso nggunakake "ora ' watara nemokake lan ngganti teks. Aku iki digunakake kanggo mindhah kabeh data SQL saka siji situs web liyane. Iku nyimpen akèh karya!

  7. Aku bubar pengin ngganti senar ing MySQL kanthi cepet, nanging lapangan bisa ngemot 2 item. Dadi aku mbungkus REPLACE () ing REPLACE (), kayata:

    REPLACE(REPLACE(field_name, "apa sing kita goleki", "ganti conto pisanan"), "liyane sing kita goleki", "ganti conto kapindho")

    Iki minangka sintaks sing digunakake kanggo ndeteksi nilai boolean:

    REPLACE(REPLACE(field, 1, “Ya”), 0, “Ora”)

    Pengarep bantuan iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web