WordPress: Panelusuran lan Ganti MySQL nggunakake PHPMyAdmin

wordpress

Aku nggawe modifikasi sethithik kanggo tata letak kaca saiki. Aku wis maca ing Blog John Chow lan ing Blog Problogger posisi iklan sampeyan ing awak postingan bisa nyebabake nambah penghasilan sing dramatis. Dean nggarap dheweke uga.

Ing situs Darren, dheweke nulis manawa mung masalah gerakan pamaca. Nalika spanduk ana ing sisih ndhuwur kaca, sing maca mlumpat tanpa fokus. Nanging, nalika iklan ana ing sisih tengen konten, sing maca sejatine bakal ngilangi.

Sampeyan bakal ngerti manawa aku isih nyoba njaga kaca omah kanthi resik - nempatake pariwara ing njaba kiriman blog. Aku yakin manawa ngowahi lan nggawe dheweke luwih akeh ngganggu bisa ngasilake luwih akeh penghasilan; Nanging, aku mesthi gelut amarga bakal mengaruhi para pamiarsa sing paling dakelingi - wong sing ngunjungi halaman omah saben dina.

Salah sawijining masalah nalika nggawe iklan iki ing sisih tengen ndhuwur yaiku ing kene aku asring nyelehake grafis kanggo tujuan estetis lan nyandhang feed lan bedakake karo feed liyane. Aku biasane ganti potongan clipart ing sisih tengen utawa kiwa ing kiriman nggunakake:

Kiri Gambar:


Gambar Kanan:


Cathetan: Sawetara wong seneng nggunakake gaya kanggo iki, nanging keselarasan ora bisa digunakake ing feed sampeyan CSS.

Nganyari saben postingan nggunakake Telusuran lan Ganti:

Kanggo gampang ngowahi gambar siji-siji ing saben kiriman kanggo mesthekake kabeh gambarku tetep bisa ditindakake kanthi gampang kanthi nggunakake query Pembaruan ing PHPMyAdmin kanggo MySQL:

nganyari table_name set table_field = ganti (table_field, 'replacement_that', 'with_this');

Khusus kanggo WordPress:

nganyari `wp_posts` set` post_content` = ngganti (`post_content`, 'replacement_that', 'with_this');

Kanggo mbenerake masalah, aku nulis pitakon kanggo ngganti “image = 'kanan'” karo “image = 'left'”.

CATHETAN: Priksa manawa sampeyan kudu nggawe serep data sadurunge nganyari iki !!!

16 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Thanks kanggo menehi informasi luwih lengkap babagan topik iki. Aku wis ndeleng iklan kiwa utawa nengen sing dibenerake sadurunge ing situs web liyane mula dadi papan sing populer. Iklan sampeyan mili kanthi apik ing sisih tengen kiriman.

    Aku bisa pindhah menyang sisih tengen mbenerake pariwara uga ing wektu sing cedhak. Sampeyan bakal luwih apik yen ana asil sing ngasilake luwih akeh.

  3. 5

    Apa sampeyan entuk iklan banner ing kaca indeks sampeyan, Doug? Aku ora apik karo dheweke.

    Umumé, iklan ing pos (jembaré 180 lan 250) lan iklan sawise kiriman (jembaré 336) wis nggatekake.

  4. 7
  5. 9

    duwe masalah kanggo nganyari detik kanthi "tengen" gabung ing MySQL
    UPDATE ivr_data SET KANAN (WAKTU, 2) = '00' KANG BENAR (WAKTU, 2)! = '00';

  6. 10

    Hei Doug. Cukup nggunakake pandhuan kanggo nganyari alamat email ing WP DB. Makarya kaya pesona. Matur nuwun

    BTW, nemokake kiriman iki ing Google, nggoleki "nggunakake query ganti panggolekan mysql." Teka nomer 3.

  7. 12

    iki kayane luwih apik kanggo MySQL ... ..

    UPDATE wp_posts SET post_content = ngganti (post_content, 'ganti iki', 'karo sing');

  8. 13

    Iki bisa digunakake kanggo kula

    UPDATE wp_posts SET post_content = GANTI (post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

    bisa uga 'ganti' kudu kapitalisasi

  9. 14
  10. 15

    Matur nuwun! Tambang negesake nggunakake "ora 'sajrone nemokake lan ngganti teks. Aku nggunakake kanggo mindhah kabeh data SQL saka siji situs web liyane. Ngirit akeh gaweyan!

  11. 16

    Aku bubar pengin ngganti senar ing MySQL kanthi cepet, nanging lapangan bisa ngemot 2 item. Dadi aku mbungkus Ganti () ing GANTI (), kayata:

    GANTI (GANTI (lapangan_name, "apa sing digoleki", "ganti conto pertama"), "mergo sing digoleki", "ganti conto liyane")

    Iki minangka sintaks sing digunakake kanggo ndeteksi nilai boolean:

    GANTI (GANTI (lapangan, 1, "Ya"), 0, "Ora")

    Pengarep bantuan iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.