Rancang Aplikasi Ponsel sing Kuat kanggo iPhone lan Android kanthi 5 langkah

mymobilefans

Penggemar Ponsel Kula nawakake aplikasi seluler lan situs web seluler sing terjangkau kanggo lingkungan individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi Do-It-Yourself (DIY) industri sing misuwur. Kanthi luwih saka 40 fitur sugih kanggo nggunakake seluler, lokasi lan media sosial, bisa uga dadi platform pambangun aplikasi seluler sing paling terjangkau lan kuat ing pasar.

Dasbor Kipas Ponsel Kula

Aplikasi kasebut cukup sederhana, nyedhiyakake tuntunan langkah demi langkah kanggo narik sampeyan nalika nyetel aplikasi seluler.

Langkah 1: Pilih fitur sampeyan

Langkah Nggawe Aplikasi Seluler 1

Langkah 2: Isi rinciane

Langkah Nggawe Aplikasi Seluler 2

Langkah 3: Ngatur desain

Langkah Nggawe Aplikasi Seluler 3

Langkah 4: Pratinjau aplikasi sampeyan

Langkah Nggawe Aplikasi Seluler 4

Langkah 5: Iseni rincian aplikasi sampeyan

Langkah Nggawe Aplikasi Seluler 5

Penggemar Mobileku duwe klien saka pirang-pirang industri, nanging 16 sing paling kerep yaiku Restoran lan Bar, Olahraga, Tim lan Klub, Usaha Kecil, Perusahaan, Medis, Keuangan, Stasiun Radio, Dealer, Non-Bathi, Gereja, Acara, Berita, Real Estate, Kampus lan Sekolah, Perusahaan Band lan Fitness. Platform kasebut malah bisa diwenehi label putih kanggo agensi lan perusahaan.

Analytics Aplikasi Seluler

Analisis Aplikasi Seluler Integrasi menyang dashboard aplikasi sampeyan.

Kanggo pemasar, platform nawakake sawetara mupangate:

  • Langsung Marketing - notifikasi push tanpa wates, dhaptar buletin email, integrasi posting media sosial lan blog.
  • Fitur Kasetyan - Pemindaian kode QR, check-in GPS, lan kupon kasetyan (kertu doyo sekolah lawas).
  • Perdagangan Seluler - Kréta Blanja, Pesenan Ponsel (kalebu pangiriman, ing toko lan barang-barang), tab barang dagangan, utawa integrasi situs e-commerce utawa sumbangan saiki.
  • Pariwara lan Sponsor - ing integrasi aplikasi kanggo iklan seluler ing omah utawa sindikasi kanthi macem-macem cara kanggo adol panempatan ing aplikasi klien menyang sponsor njaba.

Fitur kalebu Analytics, Reservasi, Pesenan Panganan, Barang Barang, PDF, Kasetyan, Lokator, Wall Fan, Acara, Menu, Count It, Tip Calculator, Loan Calculator, HTML5, In App Ads, Blog, Donate, Note Pad, Listing Mailing, News , Statistik, Biografi, Doa, PayPal, Checkout, Siji Tutul, Pamuter Musik, Formulir Email, Petunjuk GPS, Notifikasi, Nuduhake, Cedhak, Hubungi Kita, Upload Foto, Galeri, Kupon GPS, Kode QR, Kréta Blanja, Cathetan Swara, Podcast , Facebook, Twitter, Instagram, Link, Pintrest, MySpace, Youtube, SoundCloud, Analytics, Wufoo Formulir,Formstack Formulir, ConstantContact, Entuk Response, iContact, Mail Chimp, CampaignMonitor, Reservasi, Volusi, Shopify, Picasa, Magento, Emma, ​​lan integrasi flickr.

One comment

  1. 1

    Pangembangan app sing menarik banget. Aku penggemar ide aplikasi apa wae. Aplikasi seluler mung nggawe rutinitas padinan, yaiku kanggo urusan pribadi, utawa gegandhengan karo makarya dadi luwih gampang. Pangembangan aplikasi kayane angel diikuti. Nanging aku pengin nggawe aplikasi dhewe ing sawijining dina.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.