Media Sosial lan Brigade Myers

myers briggs media sosial

Nalika kita kabeh unik ing siji cara utawa liyane, Carl Jung ngembangake jinis kepribadian sing mengko dirancang dening Myers Briggs kanggo ngevaluasi kanthi akurat. Wong diklasifikasikake minangka extraverts utawa introvert, sensing utawa intuisi, mikir utawa ngrasakake, lan menehi judh utawa ngerteni. CPP wis njupuk langkah luwih adoh lan ditrapake ing platform media sosial lan pangguna.

Sorotan asil kalebu:

  • Ekstraver nggunakake luwih cenderung nggunakake lan nuduhake ing Facebook. Introverts isih ana, nanging maca luwih akeh tinimbang sing dituduhake.
  • Sing duwe dhuwur roso luwih seneng nggunakake LinkedIn lan Twitter.
  • Ekstrover luwih seneng melu kegiyatan sajrone kerja, koyo luwih seneng melu wektu pribadi.

Media Sosial lan Brigade Myers

Ditemokake liwat Blog Louise Myer. Infographic dening CPP.

One comment

  1. 1

    Infographic sing menarik banget. Luwih becik dipetakan sadurunge karo tugas. Peran kerja endi sing paling umum lan paling ora nggunakake media sosial lan saluran kasebut. Apa ana sing weruh kaya iki?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.