MyCurator: Pengembangan Konten kanggo WordPress

isi curation

Kurasi konten yaiku dadi diakoni minangka alat utama kanggo nyedhiyakake konten anyar kanggo blog sampeyan, ningkatake lalu lintas lan melu lan njaga komunitas sampeyan. Kanthi ngatur konten, sampeyan bisa nyaring, ngevaluasi, lan nganalisa konten sing diterbitake ing web lan entuk pengaruh kanggo pamirsa dhewe. Kita kurasi konten saben dina ing Martech - nemokake informasi paling relevan sing bisa menehi asil kanggo upaya pemasaran sampeyan.

MyCurator minangka platform kurasi konten lengkap kanthi pamaca feed cerdas sing unik sing sinau nemokake konten sing dikarepake. Kurasi kanthi cepet saka teks lengkap lan kabeh gambar artikel sing ana ing editor WordPress kanggo konten sing anyar dianyari. MyCurator minangka platform kurasi konten lengkap kanggo blog WordPress. Waca kabeh tandha, blog, lan feed warta sing pengin sampeyan tindakake. Saben artikel sing ditemokake MyCurator kalebu teks lengkap lan kabeh gambar uga atribusi menyang kaca asline, ing editor WordPress. Sampeyan bisa kanthi gampang nyekel kuotasi lan gambar kanggo postingan sing dikurasi, nambah wawasan lan komentar, kanthi cepet nggawe konten sing nembe diurasi kanggo blog.

Kaya asisten pribadi, MyCurator nggunakake teknik pembelajaran piranti lunak intelijen buatan kanggo nyuda 90% utawa luwih artikel ing feed, tandha lan blog, fokus ing topik sing wis dilatih kanggo ngetutake. Iki bisa ngirit jam saben dina. Sampeyan uga nyedhiyakake macem-macem konten sing ditarget, ora padha karo apa wae sing lagi di-tweeting wong liya.

Piranti lunak kasebut wiwitane diwiwiti minangka situs sing dianakake kanggo bisnis, lan WordPress plugin isih nggunakake layanan cloud kanggo proses AI sing abot, supaya ora tetep ana blog sampeyan. Mangkene ringkesan babagan cara kerjane:

Sistem iki nggunakake mode latihan lan mode penerbitan. Ing mode latihan, sampeyan bisa terus mbantu sistem nggawe algoritma sing nganalisa lan nyaring sumber daya sing diwenehake (liwat koleksi Tautan WordPress). Sawise sampeyan rumangsa sistem ngidentifikasi konten sing cocog, sampeyan bisa nyetel supaya bisa nerbitake konten menyang blog WordPress kanthi otomatis.

Ana versi gratis lan versi mbayar sabanjure (Bisnis lan Perusahaan) duwe watesan babagan jumlah artikel sing dianalisis - nanging isih cukup terjangkau.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.