Murub: Widget MyBlogLog lan BlogCatalog

Kanggo sampeyan sing wis suwe maca, sampeyan bakal ngerti manawa aku mbusak widget bilah MyBlogLog lan BlogCatalog. Aku berjuang ngilangi dheweke sawetara wektu. Aku seneng ndeleng praupane wong sing asring ngunjungi blog - nggawe para pamiarsa katon kaya wong asli tinimbang statistik Google Analytics.

Aku nganakake analisis lengkap kanggo saben sumber lan cara nggawe lalu lintas menyang situs uga para pengunjung kanthi interaksi ing situs kasebut. Mbok sing paling disenengi karo widget loro yaiku:
MyBlogLog BlankGambar kosong MyBlogLog. Yen sampeyan bakal nerbitake a widget sing nuduhake foto, banjur mung nuduhake foto.
Iklan BlogCatalogGambar BlogCatalog sing pancen pariwara kanggo situs masarakat. Iki pariwara gratis lan dudu sing daftarke.

Patang wulan kepungkur, aku mbukak reresik sidebar - ngilangi blogku Technorati, FuelMyBlog, Lan BlogRush. Technorati kayane pancen kerja keras kanggo fokus maneh ing blog - muga-muga bisa ngasilake. BlogRush pancen ora nindakake apa-apa.

FuelMyBlog lan BlogCatalog isih alat sing cukup apik kanggo sing anyar bloggers kanggo golek sing maca anyar. MyBlogLog wis kesasar menyang mega ing Yahoo! lan kayane wis dadi ora relevan.

Kanthi sawetara ewu pembaca saben dina (kanthi web lan RSS), MyBlogLog mung nggawa 16 pengunjung blogku:
Lalu Lintas mlebu MyBlogLog

BlogKatalog; nanging, nggawa 58 pengunjung ing wektu sing padha.
Lalu Lintas mlebu BlogCatalog

Kanggo sawetara wong, bisa uga katon minangka asil sing apik. Masalahe yaiku real estate utama ing blogku. Sidebar sisih tengen yaiku manawa akeh pamaca reguler sing berinteraksi karo komentar, kategori, video, lsp. Ora ana sing maca ngeklik salah siji widget ing first ngarep… Dudu 1.

Dadi, pitakon sing kudu dak wangsuli yaiku:

  • Apa mupangate para pengunjung saka widget? Ora yakin manawa ana mupangat amarga ora ana sing interaksi.
  • Apa mupangat sing dipikolehi saka widget? Apa mupangate luwih gedhe tinimbang mupangat sing bakal dienggo para pamiarsa kanthi nggunakake papan kasebut kanggo tautan iya sesambungan karo?

Kesimpulanku yaiku yen mupangat sing dakgayuh ora cukup kanggo mbuwang bates real estate sidebar. Aku percaya tenan manawa kabeh layanan iki entuk bathi luwih akeh tinimbang lalu lintas katimbang apa sing bakal diasilake saka layanan kasebut.

Asile ... dheweke dipecat!

9 Komentar

  1. 1

    Apa sampeyan isih nglacak kunjungan menyang situs sampeyan saka BlogCatalog utawa MyBlogLog? Aku seneng MyBlogLog kanggo statistik uga ndeleng wong sing ngunjungi, sanajan aku ngerti apa maksud sampeyan babagan njupuk real estate ing blog. Aku mikir aku bakal mindhah MyBlogLog menyang sikil ing desain ulang sabanjure, nanging aku bakal tetep nyoba.

    Kajaba iku, yen kekarone ora nindakake tugas nggawa pangguna, apa? Temenan sampeyan kanthi apik, Doug, apa kabeh lengganan lan lalu lintas telusuran sing nyebabake sampeyan cocog utawa apa uga sing cocog kanggo sampeyan?

    • 2

      Hai Phil,

      Aku pancen percaya yen bisa entuk saben pengunjung ing blogku. Aku golek blog anyar kabeh wektu, komentar ing blog, lan bales (:)) kanggo wong-wong dhewe. Aku uga mangsuli email kaya sing dakkirim nalika dikontak.

      Kajaba iku, aku mikir manawa kelas lokal sing daklakoni ing blog lan acara sing dakkandhakake bisa mbantu banget. Aku duwe jaringan kanca lan kanca sing gedhe!

      Aku uga seneng promosi bisnis lan layanan sing bisa uga ora 'mainstream' lan akeh perhatian. Aku utamane nindakake nalika perusahaan regional. Aku seneng nulungi wong-wong ing kebon mburi omahku dhewe!

      Thanks!
      Doug

      PS: Tetep dioptimalake blog uga karpet abang kanggo lalu lintas mesin telusuran ... nanging konten sing apik lan sentuhan pribadi njaga pamaca anyar.

  2. 3

    Aku nyelehake spanduk cilik ing sisih ngisor sidebar Clark's Picks kanggo macem-macem situs jejaring sosial sing aku gabung. Bisa ditebak, aku entuk lalu lintas saka sing sejatine asring daklakoni, umume Fuelmyblog.

    Saiki aku nyoba karo Entrecard lan Spott kanggo lalu lintas. Apa sampeyan duwe pamikiran babagan situs kasebut?

  3. 4

    Doug,

    Matur nuwun kanggo nuduhake analisis stat karo kabeh wong liyane. Endi sampeyan nemokake wektu?

    Minangka layanan pemasaran sosial, kita mesthi debat babagan widget sing bakal digunakake kanggo saben klien lan aku ora ngerti apa sing bakal menehi saran.

    Aku curiga yen kabeh padha "bling" lan ora nuntun lalu lintas nyata. Aku mesthi njaluk analitik mriksa ...

    Saiki aku ngerti ...

    Terus kirim, aku bakal terus maca !!

    Deeter

  4. 5

    Apike sampeyan nindakake gaweyan kanggo ndeleng apa sing nyebabake lalu lintas menyang situs sampeyan lan apa sing ora.

    Aku kudu nindakake perkara sing padha karo situs webku !!!

  5. 6

    Hei Doug,

    Seneng ndeleng BlogCatalog nggawa sampeyan lalu lintas terkenal. Sampeyan bisa uga dudu nomer Kesandhung utawa Digg, nanging sampeyan bakal ngerti manawa anggota kita luwih 'lengket' tinimbang umume jaringan liyane.

    Nuwun sewu yen sampeyan ngilangi widget BlogCatalog, nanging kayane sampeyan duwe alesan sing cukup. Apa sampeyan wis ndeleng widget liyane saiki? kita duwe sawetara sing nampilake macem-macem aspek blogcatalog lan / utawa kegiatan jaringan sosial. Iki bisa uga luwih apik kanggo para pamiarsa tinimbang mung sawetara rai acak amarga konten target luwih akeh. Contone widget News News, sing nggawe aktivitas sosial sampeyan: http://www.blogcatalog.com/account.widget.php?type=feed

    Kabeh widget uga nglacak anggota BC sing maca blog sampeyan tanpa kudu nampilake foto / iklan ing widget kasebut.

    Terusake gaweyan sing apik,

    daniel / blogcatalog.com

  6. 7
  7. 8

    Hai Douglas, seneng ndeleng sampeyan ing Twitter, mula aku tekan kene. Sampeyan kepengin ngerti kepiye cara kerja Twitter kanggo sampeyan. Aku setuju sampeyan kudu nyepetake sidebars saiki! Dadi kasengsem ngrungokake luwih lengkap babagan Technorati. Aku ndeleng akeh wong sing ninggalake situs web liwat Technorati, nanging mung sawetara sing teka ing situsku…

  8. 9

    Siji-sijine alesan kenapa aku duwe Mybloglog, blogcatalog, bahan bakar myblog amarga aku pengin ndeleng sapa sing ngunjungi. Kanthi mangkono aku uga bisa mriksa blog. bisa uga minangka tandha menehi bali lan supaya aku uga ngerti apa sing bisa uga nuduhake situsku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.