Kulitku Wimpy ing MyJonesSoda.com

Jones SodaAku lagi mriksa http://www.myjonesmusic.com minggu kepungkur lan ngerti yen dheweke nggunakake Pamuter MP3 adhedhasar Flash Wimpy. Iki minangka pemain sing padha karo aku sing nembe nggawe kulit khusus ing situs web anakku, http://www.billkarr.com. Dadi aku nyelehake wong-wong sing hebat ing Jones lan takon apa aku bisa menehi kulit. Aku iya, lan 'voila', saiki nggunakake kulit ing situs kasebut.

Dheweke malah mikir mbukak situs kanggo entuk desain liyane dening penggemar liyane. Aku nganggep ide sing apik banget.

Iki sing umume perusahaan kelangan situs web. Apa hubungane nggawe kulit kanggo pamuter MP3 ing situs web Soda's Music kanthi adol soda? KABEH !!! Web minangka sarana sampeyan nyambungake karo pamirsa liwat olahpesen sing relevan sing ngobrol karo wong-wong mau. Akeh banget perusahaan sing terus nggunakake web kaya tandha Garage Sale halaman ngarep sing murah.

Sing ditindakake Jones kanthi pisanan nggawe situs Musik yaiku nyedhiyakake merek kanggo putra, sing seneng musik (lan kalebu ing myjonesmusic.com). Lan ngluwihi putra, kanggo kabeh kanca. Lan sapanunggalane, lan sateruse, lan liya-liyane. Iki minangka merek paling apik dening Jones Soda. Lan konten kasebut pancen wis dorong dening kita, para pelanggan sing setya.

Dheweke dibangun. Kita teka. Kita terus tuku!

PS: Bir ROOT tanpa gula iku favoritku.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.