Pikiranku Ngowahi Algoritma "Panda" Google

kungfu panda

Aku duwe perasaan campuran ing Google nggawe perubahan sing signifikan ing algoritma. Siji tangan, aku ngerti kasunyatan manawa dheweke nyoba nambah ... amarga aku biasane ora puas karo asil telusuran Google. Sadurunge dina iki, aku nggoleki sawetara statistik babagan blogging… lan asile sanget:

goleki statistik bloggingYen sampeyan ndeleng asil ... banjur pindhah saka kaca menyang kaca, katon Google ora nggatekake luwih akeh situs sing luwih gedhe lan luwih nggatekake situs sing luwih cilik. Masalahe yaiku asil sing dak goleki pancen suwalike. Sawetara bisa ujar manawa Google ora bisa ngerti maksudku… ora bener. Google duwe sejarah sajrone pola pencarian. Sejarah kasebut bakal menehi masukan menyang topik sing aku kepengin ngupayakake.

Nganyari Google anyar, utawa dikenal minangka panda nganyari (dijenengi sawise pangembang), mesthine bisa nambah kualitas. Masalahe, kaya sing diandharake dening akeh wong SEO, yaiku yen dheweke kesulitan kanggo saingan isi farms. Sajrone kejujuran, sejatine aku ora weruh akeh komplain saka pangguna… nanging Google katon kaya tekanan industri.

Yen situs konten cilik pancen ora bisa saingan karo situs gedhe, aku pancen ngerti. Apa wae sing ngalangi demokratisasi web kudu didandani. Aku ora ngandel yen Google pancen ngatasi masalah kasebut. Kayane aku mung nggawe shift sisih ... masang bolongan nalika bocor luwih akeh. Pangowahan algoritma nambah cacat utama - situs gedhe kanthi kaca rangking kanthi jumlah akeh katon luwih gampang ing kaca anyar.

Jeksa Agung bisa ngetokake sabanjure, saiki, saiki dadi situs gedhe sing sejatine duwe kaca rangking akeh ... nanging persentasi kaca cilik, saiki mudhun pangkat ing papan kasebut. Bayangake investasi ing situs lan nggawe ewonan kaca konten sing apik, mung kanggo nemokake peringkat situs sampeyan mudhun amarga sampeyan uga duwe sawetara kaca sing nandhang sangsara. Hasil sing mudhun wis larang regane sawetara perusahaan.

Blog iki nduwe luwih saka 2,500 postingan blog. Mesthi ora kabeh kalebu bahan kelas "A". Pancen, ukuran blog iki ora bisa dibandhingake karo akeh peternakan konten sing atusan ewu utawa jutaan kaca. Nanging, aku isih pertanian… Nyoba nggawe pangkat kanggo macem-macem topik sing ana gandhengane karo telusuran, sosial, seluler lan upaya pemasaran liyane. Aku ora yakin sepira konten sing kudu digawe sadurunge katon dadi peternakan konten ... lan diukum miturut ukum… nanging aku ora seneng banget.

Rahasia lawas kanggo SEO ora rahasia. Tulis konten sing relevan, gunakake tembung kunci kanthi efektif, struktur kaca kanthi bener, desain situs sampeyan kanggo nggunakake konten kasebut… lan promosiake. Panggunaan lan panggolekan tembung kunci sing efektif bakal ngasilake asil sing bener… lan promosi konten sing ora ana ing situs kasebut bakal dadi peringkat luwih apik. Rahasia anyar durung dingerteni. Kita ing industri isih nyoba kanggo ngerti apa sing kudu ditindakake. Google uga duwe hush-hush, mula kita dhewe.

Sejatine, aku wagol yen Google nganggep apike pengaruh 12% kabeh asil telusuran kanthi sewengi. Ana korban ing kekacoan iki - sawetara konsultan sregep sing ngupayakake supaya klien bisa menehi saran sing paling apik. Google malah kudu nyokong lan nyunting maneh pangowahan kasebut.

Google kanthi agresif ngluncurake industri SEO optimisasi disedhiyakake kanggo nyoba nambah kualitas asile. Kita ora main, kayata CNN nyaranake… Kita kabeh sinau, nanggapi lan tumindak miturut saran sing diwenehake. Kita kerja keras kanggo ngetrapake rekomendasi sing diwenehake Google takon kita kanggo. Kita mbayar lan nekani acara sing disenengi masarakat Matt Cutts terus promosi. Kita makarya karo klien gedhe lan nulungi wong-wong mau bisa migunani babagan kontene ... mung saiki supaya karpet ditarik saka ngisor kita. Google nuduhake situs kaya Wikipedia minangka kualitas situs… nanging duwe situs sing dihukum yen konten kasebut bener-bener dituku lan wong digunakake kanggo nulis. Tokoh Go.

Google iya kudu ganti. Nanging, pangowahan drastis lan ora ana peringatan babagan Google ora prelu. Napa Google ora bisa ngelingake penerbit gedhe manawa ana algoritma sing bakal dileksanakake sajrone 30 dina sing menehi penghargaan kanggo penerbit gedhe amarga ngembangake kaca kanthi luwih rinci lan kualitas? Napa ora pratinjau pangowahan nggunakake lingkungan telusuran utawa kothak wedhi khusus? Paling ora perusahaan bisa nyiyapake lalu lintas sing akeh, nggawe macem-macem upaya pemasaran online, lan nggawe perbaikan (sing paling dibutuhake).

Siji conto tartamtu yaiku klien sing lagi dakgawe. Kita wis nggawe integrasi email, seluler lan sosial sing luwih apik - lan loop umpan balik supaya para pamaca bisa nuduhake kualitas konten sing diwaca supaya bisa ditambah. Yen wis ngerti bakal ana nganyari algoritma sing bakal ngeculake 40% lalu lintas situs, kita bakal luwih becik ngupayakake strategi kasebut tinimbang terus. ngapiki situs iki Saiki kita lagi berjuang nyekel munggah.

4 Komentar

  1. 1

    Ora ana situsku sing cilaka nalika nganyari Petani. Ora ana klien uga. Aku yakin iki amarga kualitas konten penting, nanging kualitas lan panguwasa link menyang konten kasebut isih dina iki. Sampeyan uga luwih penting tinimbang sadurunge carane loro hubungane langsung.
    Tampilake situs sing rusak banget, aku lan bakal nuduhake bolongan ing profil link dibandhingake karo liyane ing ceruk sing entuk. Kedadeyan kaya iki saben nganyari, ora preduli jeneng apa wae sing diwenehake. Situs "Gedhe" durung mesthi ilang ... mung situs otoritas sing ora ningkatake drajate. Situs "Gedhe" uga bisa dikethok, lan iku ora bisa mbantu.
    Kajaba iku, aku yakin yen pratondho konten konten sing dhuwur wis saya dhuwur lan nggoleki luwih saka sekedar tembung "apik lan asli". Ana sawetara faktor kalebu basa sing ditampa ing ceruk, pertimbangan AP Stylebook, platform (kayata blog utawa statis) lan skor readability.

    Situs-situs profil tinggi sing ditampar (ezinearticle, mahalo) dadi korban penalti manual. Dheweke digawe conto kanthi sengaja kanggo gawe rame. Iki ditinjau manungsa lan manungsa bias… mulane sawetara situs sing "apik" kaya Cult of Mac uga dipaku ... Aku wong Mac sing sombong lan umuk, lan aku uga bakal tamparan situs babagan Mac. LOL j / k

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.