Nenem Tembung Ku

resume

Diilhami dening kiriman saka GL Hoffman, iki resume enem tembung blogku:

  • Nggolek golek wangsulan. Lan nuduhake.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Aku takon karo rekan kerja kanggo nulis rekomendasi kanggo aku, lan ukara kaping pisanan yaiku, "Amy urip sinau, lan sinau nggawe." Aku ngetik pambuka iki supaya ora ana sing mikir aku nyolong enem tembung apik Andrew =)

    Nemume tembung resume yaiku, "Urip kanggo sinau, sinau nggawe."

  7. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.