Buku Pemasaran Kula ing Taun iki

Kesempurnaan PemasaranPirang wulan kepungkur aku takon apa aku pengin maca The Perfection of Marketing dening James Connor. Aku nyedhot a buku pemasaran mula aku langsung nanggapi. Aku uga ora gampang muring-muring miturut panemuku, kaya sing bakal dakdeleng review Konten Sugih.

Publik publik James Connor ngirimi kula buku. 😉

Dheweke mesthi ngerti yen dheweke menang! Sawise maca buku kasebut, aku seneng banget, aku njaluk kothak buku lan dakwenehake menyang blogger pemasaran liyane. Nganti saiki, tanggepan pancen wis bulat - iki duweke Buku Pemasaran Taun iki!

James njupuk sawetara minggu kepungkur lan aku kudu wawancara karo dheweke liwat telpon. Dheweke pancen apikan lan apikan wektu iku. Aku ora yakin dheweke kaget karo reaksi buku kasebut - iki wis Grup James buku dolanan. James Group minangka strategi merek lan agensi pemasaran layanan lengkap sing dibangun kanggo mbantu bisnis menengah tuwuh. Lan tuwuh, duwe sukses tingkat 95% lan ora ana siji klien sing nandhang resesi nalika resesi iki.

Buku kasebut dudu teori, uga ora ditulis dening pimpinan pikir ... Grup James ngenteni tes 6 taun lan 6 taun nglatih cara kasebut. James ujar manawa buku kasebut gampang ditulis amarga cara kerjane karo klien saben dina.

Ana sawetara sebab kenapa aku seneng banget karo buku kasebut, kalebu:

  • Iku penting banget kanggo kasunyatan lan proses, sing ditulis kanggo CEO - dudu CMO!
  • Buku kasebut ditulis minangka crita saka konsultan menyang CEO, CEO minangka kompilasi atusan pimpinan bisnis sing ditindakake karo James sajrone pirang-pirang taun.
  • Saben bab duwe sinopsis lan pitakon kanggo sing maca, dadi pandhuan praktis kanggo para pimpinan bisnis sinau babagan seluk beluk pemasaran.
  • Buku iki gampang diwaca, nanging nerangake kabeh aspek pemasaran - saka logo lan merek nganti SEO lan desain web.
  • Rincian buku buku Return on Marketing Investment - sing cedhak lan dakresnani!

James Connor seneng banget karo buku kasebut - lan menehi pengaruh babagan bisnis ukuran umume sing bisa ngrampungake resesi:

Yen sampeyan pengin salinan buku gratis, njaluk salinan liwat formulir kontak karo sawetara rincian babagan sampeyan, blog pemasaran (dibutuhake) lan apa sampeyan pengin salinan. Aku bakal ngirim salinan anggere sampeyan janji bakal blog babagan sawise maca buku. Aku mung duwe salinan winates - dadi aja nganti cepet. Yen sampeyan wis dipilih, aku bakal nulis maneh lan njaluk alamat sing bakal dikirim.

Aja lali, sampeyan bisa ndownload 4 bab pisanan liwat situs web Perfection of Marketing… lan sampeyan bisa tuku buku kanthi set 3 kanthi rega 1.

Matur suwun khusus kanggo James amarga wis nyawisake wektu kanggo jadwal kanggo ngobrol karo aku.

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju yen iki buku sing apik, Doug. Minangka salesman seumur hidup, pemasaran merek mesthi dadi seni ireng kanggo aku, mbingungake lan ditutupi misteri. Pendekatan James Connor kanthi langkah-langkah lan logis. Aku ora ngira yen entuk informasi luwih praktis saka buku bisnis kanthi wacan cekak.

  2. 2

    VP Marketing kita menehi buku iki minangka hadiah. Aku maca nalika mabur menyang NYC minggu kepungkur. Jujur, Kesempurnaan Pemasaran minangka buku bisnis pisanan sing dakwaca "kaya buku". Ana crita sing cukup kanggo sampeyan supaya sampeyan kepincut lan nggawe bodho sampeyan sinau sawetara pelajaran sing terkenal. Barang apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.