Napa Walmart Kudu Ngatasi Sosial Hyperlocal

MyLocalWalmart

Rekomendasi.ly wis ngrampungake analisis strategi sing gagal dening Walmart kanggo nggawe kaca Facebook lokal kanggo saben 3500 lokasi. Mangkene kesimpulan sing Rekomendasi digawe.

Walmart katon duwe strategi konten kalebu kabijakan posting ing papan kasebut. Nanging, ora jelas yen dheweke duwe target level toko kanggo entuk utawa melu penggemar. Paling ora, ora ana sing katon isih bisa digunakake. Salah sawijining pengamatan tartamtu yaiku nggunakake strategi konten terpusat. Iki bisa uga bertentangan karo filosofi lokalisasi Facebook kanggo para penggemar. Kanggo lokalisasi pengalaman kanthi lengkap, sanajan manajemen Page kudu dilokalisasi kanthi umum.

Rekomendasi.ly Infographic1

Rekomendasi. Mung menehi patang langkah kanggo ngupayakake, nanging aku wedi yen salah. Walmart ora bakal ngowahi strategi iki - sanajan uga ngetrapake akeh upaya. Saran kula mesthine ora kudu miwiti gaweyan.

Napa Walmart kudu menehi jaminan babagan strategi sosial sing hiperlokal?

  • Ana ora ana bedan daerah antarane Walmarts. Bulding biru sing padha, tata letak sing padha lan penawaran sing padha. Tujuan lan merek situs web Walmart yaiku supaya saben Walmart ora bisa dibedakake saka siji liyane… kenapa sampeyan duwe strategi sosial sing suwalike?
  • Ing wilayah pedunung tartamtu, ana loro nganti telung Walmart sing bisa nyopir. Wong ora mikir dhewe, "Walmart iku sing paling tak senengi". Nanging, malah drive menyang lokasi sing paling trep. Iki ana hubungane karo pembeda regional uga. Wilayah sing akeh pedunung bisa uga duwe cukup pengunjung ing Facebook kanggo ndhukung kaca, nanging ora setya karo lokasi tartamtu. Wilayah pedesaan ora cukup akeh pengunjung ing Facebook kanggo ndhukung lokasi independen.
  • Diferensiasi lan nilai merek Walmart kanggo konsumen yaiku rega… ora liya. Yen sampeyan entuk rega rega utama, ora ana sing milih merek sampeyan amarga dheweke tresna sampeyan. Dheweke bisa uga seneng regane murah ... nanging regane bisa ditemokake ing endi wae. Penggemar Walmart sejatine ora dadi penggemar, nanging penggemar rega murah.

Kanthi tembung liyane, strategi ing Facebook ora cocog lan ora bisa cocog karo strategi outlet ritel. Kalorone sejatine beda-beda pasulayan.

Rekomendasi aku yaiku go regional. Ana pembuangan ing kana. Aku ngerti kulawarga sing lelungan menyang Wallyworld saben minggu lan ora pati penting. Nanging wong-wong kasebut (jelas) sawetara lan adoh banget. Ora milih hyperlocal, aku luwih milih pendekatan DMA (area pasar sing ditetepake) lan duwe manajer saka saben Walmart sing saingan ing kaca sing padha kanggo menehi perhatian.

Pendekatan DMA ngidini distribusi iklan, penawaran lan kupon sing gampang lan utama, uga menehi penggemar kanggo Walmart pilihan dadi penggemar regional lan ngunjungi toko sing pengin dipilih utawa milih ing Facebook. Aku isih mikir bakal dadi perang sing hebat kanggo Walmart kanggo entuk penggemar ing kaca Facebook regional, nanging ora mokal kaya nggarap kaca toko lokal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.