Kegunaan Facebook Kula

facebook nyedhot

Aku wedi ora duwe informasi anyar kanggo dituduhake karo sing maca Martech Zone, mung njaluk tulung marang sampeyan. Sawise nonton video ing ngisor iki, mangga:

  1. Coba critakake yen ana sawetara masalah sing saya kejawab, utawa…
  2. Retweet nganyari status iki nganti driji sampeyan getihen supaya bisa dadi perhatian wong liya ing Facebook.
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku ngerti kontak rusak, nanging sampeyan mung kudu mbusak panel mlayu lan nyambungake loro kabel iki lan mesin bakal miwiti. Yen masalah banget, sampeyan bisa tuku saklar listrik ing toko hardware lokal lan nginstal kanggo ngirit wektu…

    … Utawa, pabrikan bisa sijine saklar kontak friggin ing mobil!!!

    Ayo, Facebook, mungkasi meksa wong menyang workarounds.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.