Kegunaan Facebook Kula

facebook nyedhot

Aku wedi ora duwe informasi anyar kanggo dituduhake karo sing maca Martech Zone, mung njaluk tulung marang sampeyan. Sawise nonton video ing ngisor iki, mangga:

  1. Coba critakake yen ana sawetara masalah sing saya kejawab, utawa…
  2. Retweet nganyari status iki nganti driji sampeyan getihen supaya bisa dadi perhatian wong liya ing Facebook.
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku ngerti manawa kontak wis rusak, nanging sampeyan mung kudu nyopot panel dash lan sambungake kabel loro iki lan mesin bakal diwiwiti. Yen kakehan masalah, sampeyan bisa tuku saklar listrik ing toko hardware lokal lan nginstal kanggo ngirit wektu ...

    … Utawa, pabrike bisa menehi saklar pengapian friggin ing mobil !!!

    C'mon, Facebook, aja nganti meksa wong liya bisa ngrampungake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.