Google lan AMEX Ngasilake Video Gratis kanggo Usaha Cilik

crita bisnisku

Nduwe usaha cilik? Penelitian Google nuduhake manawa video online bisa ningkatake penjualan ing toko nganti 6%, lan ningkatake kelingan merek nganti 50%. Google lan American Express gabung lan ngasilake video kanggo bisnis cilik kanggo promosi bisnis cilik liwat nggunakake video.

Kisah Bisnisku minangka alat gratis kanggo bisnis cilik saka Google lan American Express. Alat kasebut nawakake pandhuan langkah demi langkah kanggo pamilik bisnis cilik kanggo nggawe video kanthi profesional sing gratis kanggo bisnis. Video sing digawe nganggo alat editing My Business Story bakal disimpen menyang Akun Youtube individu pamilik bisnis cilik lan bisa digunakake dening bisnis minangka pemasaran utawa aset pariwara ing mbesuk.

Paling apik, video kasebut gratis lan saya akeh perhatian. Umume video sing dakdeleng ing layanan kasebut duwe 20,000 nganti 500,000 tontonan. Video kasebut dipetakan lan dikategorikake ing Galeri Crita Bisnisku lan ana bagean khusus kanggo mbantu bisnis cilik kanthi pemasaran online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.