Dhaptar Blogging Kula…

Depositphotos 20218971 m 2015

Minggu kepungkur aku ngombe kopi karo Brandon McGee, VP karo bank Huntington sing spesialisasine Mobile Banking. Blog Brandon duwe rangking mesin telusuran sing apik - amarga konten sing konsentrat uga ceruk sing ketat sing ditawakake blog.

Kita ngobrol babagan blog lan malah ngobrol karo seluler sawetara wektu, dheweke menehi kula wawasan babagan industri sing arep digarap lan pancen nyenengake. Mangkene sinopsis obrolan kita - aku pengin nuduhake kabeh wong.

  • Niche, ceruk, ceruk... mikro, mikro, mikro. Aku cemburu karo pilihan Brandon ing blog. Aku mesthi senadyan ngeculake jaring sing amba bakal entuk iwak luwih akeh; nanging sejatine suwalike. Amarga aku ora duwe ceruk sing ketat, aku saingan karo akeh situs liyane. Brandon durung kudu saingan (durung). Kanggo sampeyan sing mikir babagan blogging, ana akeh gangguan ing kene, coba coba priksa frekuensi sampeyan dhewe!
  • Milih jeneng domain. Brandon saiki dadi host Blogger. Iki nalika 'durung' dipikirake ing poin sadurunge. Yen ana wong sing pengin blog babagan perbankan seluler lan nggawe jeneng domain sing apik, Brandon bisa ditolak kaca asil Search Engine nalika wong liya duwe jeneng domain sing ditarget.
  • Tuan rumah vs. hosting. Pilihan Brandon ing Blogger minangka pilihan sing bisa nggawe dheweke bisa mlaku lan mlaku. Dheweke duwe ceruk lan terus blog ing subjek sing hebat. Blog kasebut mesthi dadi pemenang lan menehi perhatian. Nanging, dakkira ora ngopeni dheweke akeh manungsa waé bisa uga yen dheweke dadi tuan rumah. Hosting ing platform kaya WordPress bakal ngidini dheweke nggawe tema tata letak, nggawe optimisasi mesin telusuran sing jero, uga 'duwe' pamirsa sing mlebu situse (tinimbang gangguan saka Blogger).

Mangkene conto sing diwenehake Brandon, kepiye isi ditampilake ing a SERP. Yen sampeyan ndeleng kepiye postingan lan tautane diindeks lan ditampilake ing Google, ana elemen penting sing ilang:

Brandon SERP

Kabar kabeh deskripsi postingan? Apa ora kepenak banget? Kanthi WordPress, plugin kayata Kabeh ing Salah Paket SEO ngidini sampeyan ngatur kutipan sing ana gandhengane karo tautan ing Google. Iki ngidini sampeyan nulis sawetara konten sing ditarget, kaya tembung kunci, lan menarik sing bakal ngasilake luwih akeh klik menyang situs sampeyan.

Mangkene kaya tautanku:
SERP Teknologi Pemasaran

Aku ora ngumumake dadi guru SEO, nanging kemampuan kanggo ngowahi konten sing ditampilake ing asil Mesin Telusuran iku penting - kalebu mesin telusuran, lan kanggo wong sing nggunakake.

Amarga e-niaga lan perbankan nuduhake sawetara masalah kepatuhan sing padha lan kayane bakal berkembang menyang seluler, aku ngarep-arep nggawe blog Brandon sing luwih jero. Dheweke wis nuding aku sawetara sumber daya industri seluler sing apik.

9 Komentar

  1. 1

    Nalika aku setuju manawa ana ceruk, saka perspektif miwiti blog, aku mikir rada beresiko.

    Aku luwih seneng ngeculake jaringku kanthi jembar banjur nyuda nalika blog saya maju ... ngukir cerukku. Minangka rute sing luwih aman kanggo sukses.

    • 2

      Hi Kelly,

      Yen aku bisa ngrampungake, aku bakal duwe 4 nganti 6 blog - siji kanggo saben topik. Aku mikir masarakat blanja kanggo feed cara blanja kanggo ngasilake… ora njupuk tas campuran, njupuk tas sing dikarepake. 🙂

      Iki bakal ngidini aku konsentrasi konten uga promosi lintas situs. Masalah karo net sing jembar yaiku sampeyan pancen nglawan kabeh larangan sing wis ana. Aku ora mikir manawa sampeyan menehi konten kesempatan sing cukup.

      Doug

  2. 3

    Ya, sejatine aku ndeleng sudut pandangmu. Lan sanajan bisa uga luwih angel dibangun ing ngarep, bakal entuk pambayaran sing luwih apik ing jangka panjang. (Kaya apa sejatine)

  3. 4

    Douglass,

    Matur suwun pangeling babagan Paket SEO Kabeh Siji - Aku kira ora nulis salinan ing Bagéan Judhul saka postingan ing ngisor Tag?

    Salam apik saka Inggris!

    Jon Moss

  4. 6
  5. 8

    Aku seneng njupuk kredit, nanging plugin Seesmicku pancen plugin Sidebar kanggo nuduhake video pungkasan. Aku setuju - sing nate nulis plugin komentar Seesmic iku jenius!

    Hai Ray!

    Doug

  6. 9

    Artikel sing apik, ringkes.

    Aku pancen anyar ing blogging lan mung pindhah menyang tema WordPress sing dadi tuan rumah dhewe sing diarani Suffusion sing wis ana kabeh IN ONE ONE. Apik tenan

    Uga matur nuwun kanggo kiriman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.