Blogku luwih apik tinimbang 99.86% kabeh blog liyane!

oscarAku maca gedhe kirim saka kolega anyar ing dina iki ing Blog Burnout. Aku kepingin weruh ing endi kabeh perkara blogging sing dakkirim. Ora aku mikir bakal mungkasi blogging, ora ana kemungkinan! Aku seneng banget (lan tegese akeh banget!). Sayange, aku bisa uga ora bisa uga - gumantung saka carane sampeyan ndeleng. Dadi, aku durung bisa mandheg sedina wae (lan aku uga ora pengin nemen).

Technorati pangkat blogku kanthi nomer 74,061. Yen dipikirake, aku pitakon manawa kepiye cukup cukup? Aku sangsi manawa ana wong sing duwe pikiran sing bener wis nyawang Technorati lan kepingin weruh ... Aku kepengin weruh sapa sing ana ing ndhuwur 75,000?

Aku duwe 67 link saka 37 blog. Dadi, ing jagad sing duwe 52,900,000 blog, 37 blogger wis nemokake informasi saya cukup penting kanggo ngubungake karo aku! Sing meh nandhang sungkowo!

On Influence and Automation ana peringkat 74,061 saka 52,900,000 blog!

Saliyane, aku mung duwe udakara 200 postingan ing blogku. Seth Godin mung tekan 1,000 kiriman. Bisa uga ana kemungkinan sawise 800 postingan liyane sing bisa daklakoni ing Top 100 Technorati. (Mesthi… lan aku uga wis nerbitake 5 buku!)

Iki kabeh bisa uga katon negatif, nanging ora. Ayo dadi muter liyane. Ing jagad sing duwe 52,900,000 blog, kanthi peringkat 74,061 iku ora apik banget! Heck, sing ana ing ndhuwur 0.14% kabeh blog.

Dadi sampeyan duwe. Blogku luwih apik tinimbang 99.86% kabeh blog liyane! 😛

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Setengah perang rangking blog yaiku jaringan lan nemokake ceruk, lan yen sampeyan entuk rong prekara kasebut, mula bakal cepet banget, utamane ing Technorati.

    Nyoba kanggo ngrusak klub Technorati 50K dhewe.
    MC

  3. 3

    Pangkat sing apik sampeyan tekan ing kono, aku umur 90, xxx dhewe, ora ala kanggo blog anyar yen aku kandha kaya ngono 🙂

    Aku ngukur sukses blog dening para pamaca, lan komentar. Pamaca sing apik kaya Yvonne, Rico lan liya-liyane nggawe blog dadi papan sing grapyak lan menehi swasana sing nyenengake. Aku blog amarga pengin, pangkat technorai kalebu ekstra apik.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.