Analytics Kula: Google Analytics kanggo iPhone

analytics sandi

KISSmetrics wis ngrilis aplikasi iPhone GRATIS anyar sing diarani Analytics Kula. Minangka cara paling cepet kanggo ndeleng kepiye metrik Google Analytics nalika sampeyan adoh saka meja sampeyan.

Awal taun iki, wong-wong ing KISSmetrics nggolek aplikasi Google Analytics sing layak kanggo mbantu dheweke tetep bisa njaga data ing data dhewe. Lan dheweke ora bisa nemokake. Utawa aplikasi seluler padha CARA dhasar banget lan ora ngidini sampeyan mbandhingake, utawa nyoba kakehan lan ora gampang digunakake.

Analytics Kula nuduhake data Google Analytics nalika sampeyan lagi ing perjalanan, ing rapat, utawa mbutuhake nganyari cepet.

kanthi Analytics Kula, sampeyan bisa mbandhingake data saiki karo wingi, dina sing padha minggu kepungkur, lan dina sing padha rong minggu kepungkur. Sampeyan uga bisa mbandhingake data wingi karo minggu sadurunge utawa data minggu iki karo minggu sadurunge.

Analytics Kula menehi data sing dibutuhake kanthi cepet. Sampeyan bakal entuk akses cepet menyang Kunjungan, Pengunjung Unik, Tampilan kaca, Gol, Transaksi E-niaga lan Pendapatan E-Niaga.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.