MVRK: Peluncuran Acara Virtual 3D

Pengalaman Virtual Vx360

Minggu kepungkur aku diundang kanggo tur pertama ing konferensi virtual online papan. Jujur, nalika wektu kunci dikunci lan aku mikir bisa uga alat sing apik, aku kuwatir bisa uga rada geeky lan bisa uga ora narik minat bisnis utama. Aku ngira bisa uga luwih kaya muter game video tinimbang nyatane ana ing lingkungan bisnis sing nyenyet.

Nanging, tur saka pangguna sing ngundang aku pancen nggawe aku kesengsem lan optimis babagan pengalaman:

  • Navigasi Timer - Aku bisa mlaku liwat ruangan, nonton video utawa presentasi, lan ngobrol karo wong liya.
  • 1: 1 Obrolan - Aku bisa miwiti lan komunikasi karo wong-wong ing kamar virtual nalika obrolan lan presentasi kedadeyan ing antarane kita lan ora ana wong liya.
  • Pengalaman Immersive - Pengalaman umume ora kaya game video, ora ana gaweyan lan ramah pangguna. Aku bisa ndeleng wong sing ora pinter babagan teknik kasebut.
  • Kirim Kunci - Aku bisa ndeleng kanthi nyata ing dalan perusahaan bisa duwe acara langsung lan acara virtual bebarengan karo teknologi iki.

MVRK Vx360

Siji pemain ing pasar iki yaiku MVRK, sing nggawa Vx360 menyang pasar. Platform kasebut nggawe lingkungan sing digawe khusus sing ngowahi web dadi kaya urip pengalaman virtual sing uga nggedhekake jangkauan lan analisis kaya sadurunge.

Nggunakake Vx360, MVRK nggawe lingkungan merek khusus sing nggawe pengalaman mung digital dadi lokasi global nyata liwat grafis lan tekstur berkualitas tinggi kanthi eksplorasi 360 derajat lan gampang mlaku minangka kedadeyan kaya urip. Pengunjung lan pamiarso ngubengi lingkungan virtual liwat desktop utawa piranti seluler, ngalami macem-macem kamar, interaksi, lan liya-liyane. 

Platform Vx360 MVRK sugih karo akeh kesempatan kerja lan keterlibatan pangguna liwat perpustakaan fitur inti sing bisa disesuaikan karo kabutuhan lan prakarsa tartamtu kanthi:

  • Konten Video-On-Demand interaktif (VOD) interaktif semat
  • Kapabilitas stream langsung
  • Integrasi komunikasi rong arah
  • Pelacakan analitik sing ditambahi
  • WebXR lan aplikasi kasunyatan campuran liyane

Kesempatan kanggo cara merek lan macem-macem industri bisa ngetrapake pengalaman immersive anyar iki tanpa wates. Ngluwihi konferensi kanggo jinis merek lan IP liyane, kayata:

  • Entuk hiburan menyang level sabanjure - Merek ing industri kaya layanan streaming, film lan penerbitan bisa ningkatake kepiye wong ngalami karakter lan alur kanthi nggawe penggemar luwih jero menyang jagad favorit lan ngidini dheweke asring dikunjungi kaya sing dikarepake. Aktivasi kanggo musim utawa konten anyar wis nggedhekake tekan njobo fisik tradisional sing diidini saben penggemar kanggo melu.
  • Menehi produk ngluncurake jangkauan sing durung pernah ana sadurunge - Nambahake komponen web immersive menyang peluncuran produk anyar saiki tegese luwih saka situs web pelengkap. Kreativitas kanggo aktivasi ora ngerti wates karo lingkungan sing digawe Vx360 lan pangguna nampa pengalaman merek sing luwih dhuwur kanggo ngiringi penawaran nyata.
  • Ganti acara lan konferensi ing wong - Kanthi watesan anyar saka keterlibatan pribadi, merek bisa mindhah kios, pameran utawa pengalaman acara sing menarik menyang jagad digital ing ngendi para pamiarsa bisa ngubengi papan premium sing ora bisa dilalekake lan interaktif saka macem-macem sponsor lan mitra merek. Platform kasebut uga bisa dipasangake karo acara langsung kanggo nguatake jangkauan global. 

Iki minangka generasi sabanjure pengalaman merek sing migunani; standar anyar tanpa watesan. Teknologi kasebut minangka kemajuan sing wis ana ing karya sadurunge transisi sing ora dikarepake lan dibutuhake ing donya kanggo pengalaman digital lan virtual. Saiki relevan banget, lan kita yakin revolusioner babagan cara merek berkembang lan sesambungan amarga bisa menehi luwih akeh kreativitas, luwih anyar, luwih akeh pengalaman. Nggawe akeh titik tutul dinamis kanggo nggawa penggemar sing ana lan potensial menyang merek ing acara virtual, konferensi, aktivasi lan pameran. 

Steve Alexander, pangadeg lan Chief Experiential Officer MVRK

Kasengsem ndeleng pengalaman Vx360 kasebut?

NGALAMI Vx360

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.