Musik lan Masa Depan Seluler

pandhuan seluler musik

Kita ora akeh ngandhani babagan industri musik ing blog teknologi pemasaran nanging, bisa uga, minangka salah sawijining conto paling gedhe kanggo ngganti prilaku pelanggan. Kita pindhah saka media musik menyang piranti musik… lan saiki kita pindhah saka piranti menyang streaming. Aku pancen wis nilar iTunes kabeh lan saiki digunakake Spotify kanggo kabeh. Discovery kedadeyan liwat jaringan sosial lan liwat radio Spotify sing nggabungake kaya rasa musik kanggo menehi lagu anyar.

Kanggo musisi, dudu tujuan liya kanggo keluwen lan seneng banget kanggo saben wong sing bisa narik kawigatene para eksekutif industri rekaman. Dheweke isih seneng banget, nanging saiki babagan ngarep para penggemar liwat media sosial. Mbangun pamirsa kanthi sosial lan tindakake eksekutif rekaman. Nalika musik dadi seluler, penting kanggo nggawe kehadiran seluler lan mulane MobBase wis rampung - ngembangake aplikasi khusus sing mbantu band tuwuh basis penggemar dhewe nalika nyebar musik ing piranti seluler.

Infographic saka MobBase iki nyedhiyakake sawetara wawasan babagan lanskap musik sing ganti lan pandhuan supaya seniman bisa dikuasai.
mobile music

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.